Friday, October 8, 2010

Kempen Jom Silat Anjuran Pusaka Hanafi Lak!!!

De emel sampai di mailbox aku yg kate program Jom Silat esok tu dianjur oleh Pusaka Hanafi lak. Dikatekan PK telah buat permohonan lesen perhimpunan atas nama pusaka. Pusaka mane aku xtau? De ke di peringkat msia?

Jd yg selame ni mintak permit tu pki name pe?

Yg duk mintak permit tuk gune dataran merdeka tu pki name pe?

Jd PK ni mmg pembohong besar.

Cube pikir naper PK uat gini? Terpakse kan? Bile Pak Nasir bg statement rasmi, PK jd gelabah. PK kene ubah lesen, tul? Jd Pak Nasir mmg hebat. Mane guru aku yg dikatekan hebat tu? Naper xsanggah kenyataan Pak Nasir? Sbb die tau die & PK telah menipu para penyokongnye selame ni. Awat para pengikut PK ni bengong sangat. xpaham2 lg.

PK terpakse uat u-turn lg. Jd selame ni PK ni pembohong besar kpd para pengikutnye dr seluruh negara.

Bahan2 yg aku letak dlm blog ni cukup tuk buktikan yg PP betul selame ni & PK de ler pemhobong besar.

Selame program ni dilancarkan pd tahun lalu, PK pki name persatuan pe? JK penganjur tu gune name persatuan pe? Duk tulih surat2 gune persatuan pe? Duk mintak duit sane sini tu gune persatuan pe?

Jd PK ni mmg pembohong besar.

Aku nak gak dengaq pendpt2 PK yg kaki pembohong ni.

Ya checkmate. Make guru aku & PK melangkah kuar daripada PSSCUHM.

Tp ingat kes2 mahkamah masih berjalan.

Bak kate pepatah inggeris C u in court!

133 comments:

  1. pendapat aku. ko ni yg hasad dengki gugat. mula2 ko kata kitorg x boleh guna nama PSSCUHM. Mati2 ko kata perhimpunan haram. Suruh teruskan dgn pusaka je la hape la. ni kitorg dh guna nama pusaka hg jgk yg xpuas hati. hahahaha bapak lawak ko ni. org yg hasad ni mmg kalau org lain buat apa pn tetap canggung di matanya. Itu tanda2 org yg dengki dan berakal dangkal. :D

    ReplyDelete
  2. bohong tu munafik..nak berguru dgn guru munafik ke

    ReplyDelete
  3. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    pendapat aku. [Ok. Pendpt ko aku respect.]

    ko ni yg hasad dengki gugat. [Naper?]

    mula2 ko kata kitorg x boleh guna nama PSSCUHM.
    [Ya benaq sbb MMK ko tu haram. ROS dah tolak MMK korang tu. So? Tp guru aku & PK kate mereka tul. Die org yg tipu korang. So?]


    Mati2 ko kata perhimpunan haram.
    [Ya benaq sbb PSSCUHM xanjurkan program tu. Tp guru aku & PK tipu korang. Nah... sape yg tul?]

    Suruh teruskan dgn pusaka je la hape la.
    [Lahh.... mane aku de kuase. Xkan korang ikut ckp aku lak? guru aku & PK nak letak mane? Sbb dah sesak dok tukaq name tu. Jd sape yg benaq?]

    ni kitorg dh guna nama pusaka hg jgk yg xpuas hati. hahahaha bapak lawak ko ni.
    [Ko pun turut jd pembohong besaq. sbb bile Pak Nasir bg statement mane guru aku yg hebat tu xbg balik? Sbb pe? Sbb die pembohong besaq. Korang ni mmg taksub.]


    org yg hasad ni mmg kalau org lain buat apa pn tetap canggung di matanya. Itu tanda2 org yg dengki dan berakal dangkal. :D

    October 8, 2010 6:51 PM
    [Sori lah. Korang xde hak dlm PSSCUHM lg . Lahh ni baru sedaq. mane pi ilmun2 guru hebat tu? Dok sorok balek kaen emak & penyokong. pe punye guru. Korang ni dok kene tipu & terus ditipu oleh guru aku & PK.]

    ReplyDelete
  4. ha aku nk habaq mai..klu JOM Silat yg di gembar gemurkan xjd..korg dtg la ye dkt persatuan SCUHM yg tgh nk wat demo pd tarikh yg same..kot de yg nk ktuk demo time tue..ko ktuk dpn2...pas2 ak nk tgk plak cre ko wat demo...

    ReplyDelete
  5. keputusan mahkamah..

    mat radi al kodi tidak boleh menggunakan jenama PSSCUHM..

    tetapi MR al kodi telah mencabul undang2 dengan tidak mematuhi arahan mahkamah..

    KEDAULATAN UNDANG-UNDANG yg terkandung dalam rukun negara telah di cabuli..

    kalau undang2 yg secara zahirnya MR al kodi main langgar jer..

    tak mustahil belakang orang ramai dia lebih drpd langgar..

    tengok lah kes merceroboh rumah mangsa cabul beberapa tahun lepas tu..

    lepas tu pegang tetek...

    kepada tuan2, kalau kita pegang tangan pompuan tanpa izin walaupun sentuh sikt jer tangan nya.. dah dikira cabul atau makna katanya SEXUAL HARASSMENT...

    TP YG KELAKAR-NYA DLM VIDEO NIE

    KAT SINI.. 2X
    LEPAS TU DIA TARIK BALIK..

    http://www.youtube.com/watch?v=u7YM0bDNim0

    MAKNANNYA ADA LAAAAA......

    TERLAJAK PERAHU BOLEH UNDUR
    TERLAJAR PERBUATAN, BURUK PADAHNYA..

    JANGAN CAKAP BOHONG BEB!!!!

    ReplyDelete
  6. Pastu dikatekan isteri guru aku de buat SD/akuan bersumpah kununnye guru aku de di ruma waktu itu. alibi ler. Ni masih xlg dijwb oleh Firdaus-MRH. Sian keluarga anak bini jd susah.

    ReplyDelete
  7. ni la namanya bala... program nak jadi tiba2 takboleh pakai nama SCH pulak... adoi... pe la nak jawab ngn 10000 anak murid die tu.

    -nagabaru-

    ReplyDelete
  8. Hang Kata:

    "Ya checkmate. Make guru aku & PK melangkah kuar daripada PSSCUHM.

    Tp ingat kes2 mahkamah masih berjalan."

    Aku kata:

    Kalau kes2 mahkamah masih berjalan,belumlah checkmate namanya.awat hang tak pernah main catur ka?

    Aku kata lagi:

    Sejak bila hangpa bagi gelaran Yang Mulia pada Presiden yang TAK merangkap guru utama tu? (aku dengaq kat video hangpa)

    Berapa ramai lagi Yang Mulia lagi lepas ni? Sibuk duk kata orang la hang ni gugat,diri sendiri tu bagi betul dulu.

    ReplyDelete
  9. kesian...nya nape cari penyakit...dah rosak ,punah, penyakit dah berulat...ada ubat tak...tolong bg pada mad radzi dan PK...dia orang dah parah...boleh ke cari ubatnya ..klu tak jumpa atau balik semula ke PP

    ReplyDelete
  10. Komen aku dlm [ ]


    Hang Kata:

    "Ya checkmate. Make guru aku & PK melangkah kuar daripada PSSCUHM.

    Tp ingat kes2 mahkamah masih berjalan."

    Aku kata:

    Kalau kes2 mahkamah masih berjalan,belumlah checkmate namanya.awat hang tak pernah main catur ka?
    [Tu ler ko. Xpaham isu. Checkmate tu bermakne guru aku & PK kalah dalam kes persatuan. Jd kene keluar dr PSSCUHM. Paham? Yg kes mahkamah2 tu kes lain. Contoh persatuan perlu minta kos dpd Omar. Persatuan kene mintak kos daripada guru aku. Sbb dua2 ni dah kalah. Ini maksud aku. Paham?]

    Aku kata lagi:

    Sejak bila hangpa bagi gelaran Yang Mulia pada Presiden yang TAK merangkap guru utama tu? (aku dengaq kat video hangpa)
    [Pengerusi majlis tersilap ler tu.]

    Berapa ramai lagi Yang Mulia lagi lepas ni? Sibuk duk kata orang la hang ni gugat,diri sendiri tu bagi betul dulu.

    October 9, 2010 5:37 AM
    [Kite salah kite betoikan. Xpe. Ngaku salah. Bukan mcm guru aku yg kaki pembohong. Susah anak bini dll.]

    ReplyDelete
  11. salam cekak...ak dok tertnye2 mne 1 web cekak pusaka sbnarnya????www.silatcekakhanafi.org ka atau http://utama.silatcekakhanafi.org/...tp ble ak bkak web yg 1st....tgal pntun jek???aik???slaluu de jek posting...wow!!

    ReplyDelete
  12. Pendpt aku guru aku & PK ni akan gunekan program Jom Silat ni tuk isytihar persatuan baru kuttt secare besar2an.

    Tu jer logik yg aku nampaq.

    Pastu die org akan lancarkan website baru ler.

    Jike benaq andaian aku ni, make aku ucapkan tahniah sekali lg kpd PP krn berjaya menyahkan guru aku & PK ni dpd PSSCUHM.

    Tahniah...tahniah... tahniah.

    Biaqkan mereka.

    Make terlepaslah PSSCUHM daripada dibelenggu oleh guru aku & PK.

    Mereka akan dipimpin oleh seorang guru yg de kes cabul di mahkamah.

    ReplyDelete
  13. 10.10.10: Matlamat 10 ribu gagal di capai... Nama Silat Cekak Ustaz Hanafi masih diguna pakai oleh depa pada waktu itu...

    Mahkamah akan ambil tindakan...

    ReplyDelete
  14. 1 lagi ..lari topik gugat,,saja ak konar

    ko keja apa gugat...24 jam update blog ak tngk

    ReplyDelete
  15. KEPADA ANAK2 MURID ABG MAD, USAHLAH BALAS APA2 KOMEN DAN POST BLOG NI, ABAIKAN. JIKA TIADA RESPON DARI PIHAK KITA, MEREKA AKAN BERHENTI JUGA. DUGAAN SEBENARNYA KEPADA KITA YANG BERGELAR MURID DLM SILAT CEKAK. BUKAN GURU KITA.

    DUGAAN INI AKAN MENAMPAKKAN MURID YANG DERHAKA,
    MURID YANG SETIA,
    MURID YANG DIAM JER.

    BUKAN MAKSUD SETIA KITA NAK BALAS SEMUA TOHMAHAN DAN FITNAH2 YANG DATANG.
    TETAPI MENYOKONG PERSATUAN KITA DENGAN BELAJAR BERSUNGGUH2, MENGIKUTI PROGRAM YANG DIANJURKAN PERSATUAN DAN AKTIF DALAM PERSATUAN.

    ReplyDelete
  16. ahahahahaha....
    perangai gugatt..
    hahaha
    apapun kami dah berjaya dalam PERHIMPUNAN RAKSASA..!!
    alhamdulillah...
    dengan izinNYA..
    pihak hang bila lagi??
    cabaran 1 dalam 100 orang ???
    ataupun cabaran 1 dalam 10 orang??
    hahahahahahaha

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  17. tak pe .. kita tengok berani tak puak2 MR al kodi pakai jenama PSSCUHM...

    kalau dia berani pakai.. maknanya puak2 ni menCABUL undang2..

    kalau undang yg zahir pun dia boleh CABUL..

    yang ghaib @ kita tak nampak mcm mana??

    haaa... sila jawab... puak2 MR al Kodi..

    kalau tak jawab sahkah mereka ini adalah geng2 CABUL

    ReplyDelete
  18. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    10.10.10: Matlamat 10 ribu gagal di capai... Nama Silat Cekak Ustaz Hanafi masih diguna pakai oleh depa pada waktu itu...

    Mahkamah akan ambil tindakan...

    October 10, 2010 8:18 AM
    [Ya. Program tu gagal sbb target x tercapai. Brape jumlah?? Ya. bahan2 akan diberikan kpd mahkamah. Hrp2 hakim bg hukuman maksimum sbb guru aku hina mahkamah.]

    ReplyDelete
  19. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    1 lagi ..lari topik gugat,,saja ak konar
    [Pe yg lari?]

    ko keja apa gugat...24 jam update blog ak tngk

    October 10, 2010 12:20 PM
    [Keje aku update blog.]

    ReplyDelete
  20. Kpd anak2 guru aku. ikut ler guru aku tu yg jd pembohong besar. Contoh sejak bile die jd org Arab pki name sheikh. Almarhum bukan syeikh. Datuknye gak bukan syeikh. Ni syeikh sape bg? Sendiri bg ler.]

    ReplyDelete
  21. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    ahahahahaha....
    perangai gugatt..
    hahaha
    apapun kami ah berjaya dalam PERHIMPUNAN RAKSASA..!!
    [Kami tu sape? Objektif xsampai. Aku de gak banding ngan xtvt yg dibuat di dataran merdeka. Mane de jumlah yg disebut tu. Ramai yg gune name isi borang jer ni.]



    alhamdulillah...
    dengan izinNYA..
    pihak hang bila lagi??
    cabaran 1 dalam 100 orang ???
    ataupun cabaran 1 dalam 10 orang??
    hahahahahahaha

    -Firdaus MRH-

    October 10, 2010 12:53 PM
    [Firdaus-MRH: Ko gune persatuan pe? mane de persatuan ko peringkat msia? Korang ni mmg pembohong besar.]

    ReplyDelete
  22. De ke die ni leh buat demo. Firdaus-MRH ni buat demo? Duk heboh2 ni...

    ReplyDelete
  23. PK ni mmg suke cabul. Cabul undang2 ler maksud aku.

    ReplyDelete
  24. Anak kedah skong gugatOctober 10, 2010 at 4:40 PM

    Biaq pi depa la gugat..hang nak sibuk pasai pa..die nk guna sheikh ka,almarhum ka,biaq pi dia la..bkn ggu gugat nma hang pun..ka,die curi nma hang? Biaq pi depa la nk guna nma apa,hakim pun xjtuh hukum sapa btul sapa salah,y hang b'lakon jd hakim pasai pa..ada dgree ka hang ni?hang jga la silat hang 2 noh,x payah duk kacau silat orang silat hang xkan hebat kalau duk cri klmahan org tp akan hbat jika hang tnjuk kkuatan hang.

    ReplyDelete
  25. Mahukah, Aku khabarkan kepada kamu, kepada siapakah Syaitan-syaitan itu selalu turun?

    Mereka selalu turun kepada tiap-tiap pendusta yang berdosa,

    Yang mendengar bersungguh-sungguh (apa yang disampaikan oleh Syaitan-syaitan itu), sedang kebanyakan beritanya adalah dusta.
    [Asy-Syu’araa’ : Ayat 222-224]


    Patutla Almarhum Ustaz Hanafi pesan jgn cakap bohong... sebab diturunkan syaitan kpd pembohong.. kpd siapa yg membohong pandai2 la terasa sendiri...

    ReplyDelete
  26. Promosi percuma PSSCUHM... :-)

    ReplyDelete
  27. Aik, apsal persatuan kita x buat ape pon dpt
    masuk malaysia book of record?
    weh gemuk, ko ni baik lah.. terima kasih tolong
    naikkan name persatuan aku..
    tapi sorry lah aku xnk lah kalo dari ko, kotor.
    aku harap derang unclaim balik title tu kat buku record malaysia tu... si gemuk ni pon same cam bapak die x pk.. gune name persatuan aku.. setiap ahli kene baya, then duit tu gi mane? masuk poket sape tu? gi kat persatuan ke? xde pon.. korang bg kat persatuan mane ni? menganjing aje PK ni.. nak duit buat baya saman ke oiiii!

    ReplyDelete
  28. dah2 la gugat. kami pun tak ingin guna nama PSSCUH yg korg dah rosakkan. amik lah. kalau tak silap aku yg dtg smlm, nama yg digunakan pusaka hanafi. bukan nama persatuan yg korg nak sgt tu ok.

    knape tak dtg smlm gugat? dtg then mgaku kau lah penentang setia abg mad? barulah dipandang lelaki. setakat blog. sape2 bole mengarut tanpa bukti kan? at least bg la nmpk muka. kat blog ni pun haram ko tak letak gambo kau. pejuang kebenaran di jalan Allah takut kah? malu aku mengaku Islam dan Melayu sbb ada org mcm ko gugat. jenis yg byk berkata drpd isi. jenis yg mgaku mcm2, yg hak yg batil bla bla bla. tp dlm blog je?

    kes persatuan kami menang, kes omar kalah.

    kes cabul? smpi bila korg nak konar? tak habis2 g konar kes kreta la, umah besar la ape la. kalau nak failkan cabul, cabul je la. dah tau nak kalah. tutup kes. takpayah nak drag pnjg. buang masa la puak2 korg ni gugat.

    ReplyDelete
  29. Korang ada ahli peringkat Malaysia ke?

    October 10, 2010 12:53 PM
    [Firdaus-MRH: Ko gune persatuan pe? mane de persatuan ko peringkat msia? Korang ni mmg pembohong besar.]

    ReplyDelete
  30. dah2 la gugat. kami pun tak ingin guna nama PSSCUH yg korg dah rosakkan. amik lah. kalau tak silap aku yg dtg smlm, nama yg digunakan pusaka hanafi. bukan nama persatuan yg korg nak sgt tu ok.
    [bagus... pergerakan ustaz hanafi akhirnya telah bersih dan lebih lancar, alhamdulillah]


    knape tak dtg smlm gugat? dtg then mgaku kau lah penentang setia abg mad? barulah dipandang lelaki. setakat blog. sape2 bole mengarut tanpa bukti kan? at least bg la nmpk muka. kat blog ni pun haram ko tak letak gambo kau. pejuang kebenaran di jalan Allah takut kah? malu aku mengaku Islam dan Melayu sbb ada org mcm ko gugat. jenis yg byk berkata drpd isi. jenis yg mgaku mcm2, yg hak yg batil bla bla bla. tp dlm blog je?
    [kat courth dah jumpa cukup la... ada hakim mahkamah tinggi malaysia lagi...jadi refree]

    kes persatuan kami menang, kes omar kalah.
    [bila masa ko menang persatuan...hihihi perasan aaa...kami kekal dgn nama PSSCUHM]


    kes cabul? smpi bila korg nak konar? tak habis2 g konar kes kreta la, umah besar la ape la. kalau nak failkan cabul, cabul je la. dah tau nak kalah. tutup kes. takpayah nak drag pnjg. buang masa la puak2 korg ni gugat.
    [Al-Qodi yang MC hari tuh...yg melengah2kan penghakiman kes...mmg kes cabul sj yg difailkan...]


    Jawapan dari Syeikh Syariff

    ReplyDelete
  31. KEPADA ANAK2 MURID ABG MAD, USAHLAH BALAS APA2 KOMEN DAN POST BLOG NI, ABAIKAN. JIKA TIADA RESPON DARI PIHAK KITA, MEREKA AKAN BERHENTI JUGA. DUGAAN SEBENARNYA KEPADA KITA YANG BERGELAR MURID DLM SILAT CEKAK. BUKAN GURU KITA.

    DUGAAN INI AKAN MENAMPAKKAN MURID YANG DERHAKA,
    MURID YANG SETIA,
    MURID YANG DIAM JER.

    BUKAN MAKSUD SETIA KITA NAK BALAS SEMUA TOHMAHAN DAN FITNAH2 YANG DATANG.
    TETAPI MENYOKONG PERSATUAN KITA DENGAN BELAJAR BERSUNGGUH2, MENGIKUTI PROGRAM YANG DIANJURKAN PERSATUAN DAN AKTIF DALAM PERSATUAN.

    ReplyDelete
  32. sape ni? yg bcite pjg kate kite yg konar2 ni?
    tula men masuk ckp org.. ko tu xde adab
    tak tau ape cakap org konar2
    gugat x konar pape pon.. korang je dok konar2 dari dulu

    ReplyDelete
  33. gugat almunafikun ni jangan di layan sgt... GOLONGAN MUNAFIKUN memang jelas dan nyata kuat memfitnah, menyebar fitnah dan iri hati dengan kejayaan org lain.... Tahniah Buat pengikut md.radzi hanafi... nak harapkan amrudin lahanat, amrahi munafikun dan Cina GILER BABI nak buat program mcm ni? jangan mimpilah... ayah pin, lagi la....mengarut je banyak...

    ReplyDelete
  34. oit firdaus mrh...ak dpn mata ko ari 2 pon koo xnmpk...nk jek ak tunjal pale ko dgn camera...da la pendek..gemok plak tue..ade ati kata ko nyer program success...weyh blah la...setakat 7329 jek...xcapai target..itu da gagal...pas2 dkt malaysia book of record 2 tertera nme PSSCUHM...mne atang ea PUSAKA yg ko bangga2 tue...tukaq permit pon last minit...pas2 pki bju PSSCUHM...terang2 ko tipu masyarakat...tipu menteri...nk aje ak serang ko time tue..takat ko duk terpacak pki bju batik konon kacak xyah la weyh..cuba try tgk wat demo..

    ReplyDelete
  35. target kita tercapai...
    jumlah pendaftaran peserta adalah 10,200 ke atas..
    dan jumlah yg hadir adalah 7600 ke atas..
    wuuuuu....
    ramaiiii tu gugatt.......
    hahahahha
    hangpa bila lagi???

    tapi setakat ni mmg rekod kami yg paling tinggi..
    belum ada yg mengatasi...
    ada brani gugat nak atasi??
    hahahaha
    10 orang bolehh la..
    hahaha

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  36. hahahahaa..wei daus mrh..

    pale otak lu cabaran 1 dlm 10k camtu..kalo setakat daftar je 10k, simpan je la..on paper je wei..

    ntah la, aku rase bapak ko sekolah kan ko x abis kot..bengap nk mampus..kalo setakat yg dtg 7.6k je, aduai, nk gelak aku..geli ketiak ni ..x capai target means fail..paham x, FAIL..oppss, lupe ko bkn phm pn, bkn masuk U..sbb tu bengap nak mampus..

    - Arjuna tv3 -

    ReplyDelete
  37. haha... kitorang tak kisah pasal rekod pon.. kitorang bukan mcm korang pentingkan bende2 mcm tu.. stakat jumlah daftar 10 ribu je.. org lain boleh buat.. suro ramai2 orang daftar dpt 1 juta tapi hadir 7000 buat ape?
    yang jadi isu nye sekarang.. kenapa PSSCUHM yg masuk rekod? bile kitorang buat demo?
    xpe tgu ajelah nanti kat mahkamah ye.. bukti ade byk..

    ReplyDelete
  38. hahahahaa..wei daus mrh..

    pale otak lu cabaran 1 dlm 10k camtu..kalo setakat daftar je 10k, simpan je la..on paper je wei..

    ntah la, aku rase bapak ko sekolah kan ko x abis kot..bengap nk mampus..kalo setakat yg dtg 7.6k je, aduai, nk gelak aku..geli ketiak ni ..x capai target means fail..paham x, FAIL..oppss, lupe ko bkn phm pn, bkn masuk U..sbb tu bengap nak mampus..

    - Arjuna tv3 -

    jgn tunjukkn kebodohan sendiri boley x?? mana ko tau si daus ni x masuk U?? hahahaha gelak guling guling aku...

    ReplyDelete
  39. Akums,

    Antara jumlah 10,000 dengan 3,000... Sy rasa pihak Malaysia Books Of Records sama ada tertipu dgn jumlah diakui oleh pihak PK. Atau tersilap anggar.

    Bagaimana mahu tahu anggaran 10,000 secara saintifik... Cara yg paling hampir adalah dengan membandingkan tempat duduk dalam stadium... menurut sumber sahih lagi tepat 10k itu adalah merupakan hampir memenuhi Stadium Hoki di bukit jalil yg berkapasiti 12k... sila lihat link ini:

    http://www.stadium.gov.my/b.melayu/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=97

    Antara gambar suasana Stadium Hoki Bukit Jalil yang tidak penuh:

    http://www.actionsports-international.com/mavista/upload/Image/DSC00582.jpg

    Manakala menurut sejarah, Stadium Merdeka merdeka penuh di banjiri 10,000 pada 31 Ogos 1957. Sila lihat link ini:

    http://ms.wikipedia.org/wiki/Stadium_Merdeka

    Suasana secara visual 10,000 di stadium merdeka:

    http://www.youtube.com/watch?v=na0GWz1iiUo

    Adakah 10k atau 7k pada 10.10.10 ??? Tepuk dada tanya selera...

    secara purata jika kita bandingkan dgn perhimpunan sekolah rendah/menengah....jika setiap kelas mempunyai 40 org murid setiap kelas, di mana terdapat 5 kelas untuk setiap darjah/tingkatan dan terdapat 6 darjah/tingkatan di sekolah rendah/menengah... kita boleh dapat 1200 org sekali berhimpun...dgn susunan murid yg dekat2... seperti visual ini:

    http://www.youtube.com/watch?v=Fni9EvvM1V4

    Pada pemerhatian saya pada hari tersebut mungkin hanya 3k-4k kerana jarak antara satu persilat dgn persilat yang lain amat luas sekali jarak... klip video jarak luas antara pesilat dpt dilihat di sini:

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=167074626642654


    Sekian terima kasih...


    Dr. Syeikh ;-)

    ReplyDelete
  40. eh kelibat kerambit.

    tak malu ke ngaku tu persatuan korg? seramai 10 ribu lebih yg berdaftar, yg 7 ribu lebih yg buat persembahan. sapa yg angkat sumpah dgn guru undian tuh? xde sape la. tolong la. dah la amik hak org. skrg pencapaian org pun korg nak? tah ape2 la korg ni. terdesak sgt.

    mula2 ckp korg tak anjurkan. lepas tuh ckp nama persatuan korg yg naik. aku nak tgok. tak lama lg mesti tvcekakhanafi kat youtube tuh claim yg video C1D10k tuh sbg korg pnye. confirm sgt da. weyh, korg yg nak lari dr salasilah, nak lari dr abg mad. apahal g amik persatuan dia? yg sedia wujud? g la buat nama baru. apahal kami pulak yg kene mcm2? hah dasar tak tau malu. amik persatuan org. buang gurunya.

    jawab soalan ni.

    1.Kalau rasa diri tu benar, mengapa bubar semua 10 cawangan, kemudian buat mesyuarat agong?

    2. Kalau dah rasakan kedudukan status quo, maka kedudukan cawangan-cawangan pun begitulah jugak kan?

    3. Maknanya segala keputusan yang dibuat cawangan sepanjang 3 tahun ni pun diterima pakai juga la kan?

    4. Kenapa dalam 3 tahun ni tiada notis mesyuarat agong kepada cawangan-cawangan?

    Kalau alasan kes mahkamah,

    1. Bukankah membubarkan 10 cawangan itu satu penafian dan pencabulan hak ahli?

    Fikirlah dengan waras. Jika orang yang yakin kepada kebenaran perjuangannya, yakin sungguh-sungguh, yakin bahawa mereka benar sebenar-benarnya, kenapa tak menghadapi secara berdepan? Kenapa perlu nak bubarkan 10 cawangan dahulu sebelum buat mesyuarat agong?

    Bubar atas ingkar arahan? 3 tahun weyh. lama tuh... Apa penerangan dan penjelasan yang korang buat pada 10 cawangan ni? Setakat surat sehelai dua? Pernah ke korang turun ke setiap cawangan menjelaskan situasi dan berdialog? Kenapa tak buat? Takut? Bukankah berani kerana benar?

    Buat majlis-majlis rasmi persatuan, ada ko panggil cawangan-cawangan? Sebab apa? sebab korang takut berhadapan.

    rakus dalam kuasa la korg ni semua.

    ReplyDelete
  41. haha... kitorang tak kisah pasal rekod pon.. kitorang bukan mcm korang pentingkan bende2 mcm tu.. stakat jumlah daftar 10 ribu je.. org lain boleh buat.. suro ramai2 orang daftar dpt 1 juta tapi hadir 7000 buat ape?
    yang jadi isu nye sekarang.. kenapa PSSCUHM yg masuk rekod? bile kitorang buat demo?
    xpe tgu ajelah nanti kat mahkamah ye.. bukti ade byk.

    (sebab korg xde ahli smpi 10k itu la pasal. bukan pentingkan nombor, mmg la. kalau pentingkan nombor, sah2 korg kalah dlm MMK.)

    ReplyDelete
  42. jeles laa tuu...........

    ReplyDelete
  43. Pendpt aku guru aku & PK ni akan gunekan program Jom Silat ni tuk isytihar persatuan baru kuttt secare besar2an.

    Tu jer logik yg aku nampaq.

    Pastu die org akan lancarkan website baru ler.

    Jike benaq andaian aku ni, make aku ucapkan tahniah sekali lg kpd PP krn berjaya menyahkan guru aku & PK ni dpd PSSCUHM.

    Tahniah...tahniah... tahniah.

    Biaqkan mereka.

    Make terlepaslah PSSCUHM daripada dibelenggu oleh guru aku & PK.

    Mereka akan dipimpin oleh seorang guru yg de kes cabul di mahkamah.
    [NAMPAK SANGAT TERGILA2 HAK ORANG LAIN... SANGGUP BUAT APA SAJA...]
    kelakar pun ada....

    ReplyDelete
  44. Komen aku dlm [ ]

    Anak kedah skong gugat said...
    Biaq pi depa la gugat..hang nak sibuk pasai pa..die nk guna sheikh ka,almarhum ka,biaq pi dia la..bkn ggu gugat nma hang pun..ka,die curi nma hang? Biaq pi depa la nk guna nma apa,hakim pun xjtuh hukum sapa btul sapa salah,y hang b'lakon jd hakim pasai pa..ada dgree ka hang ni?hang jga la silat hang 2 noh,x payah duk kacau silat orang silat hang xkan hebat kalau duk cri klmahan org tp akan hbat jika hang tnjuk kkuatan hang.

    October 10, 2010 4:40 PM
    [Aku xhebat mane pun. Blog ni aku punye. Sape nak trime pendpt aku trime ler. Sape xmau, aku tetap respect.]

    ReplyDelete
  45. Komen aku dlm [ ]


    Kelibat Kerambit said...
    Aik, apsal persatuan kita x buat ape pon dpt
    masuk malaysia book of record?
    weh gemuk, ko ni baik lah.. terima kasih tolong
    naikkan name persatuan aku..
    tapi sorry lah aku xnk lah kalo dari ko, kotor.
    aku harap derang unclaim balik title tu kat buku record malaysia tu... si gemuk ni pon same cam bapak die x pk.. gune name persatuan aku.. setiap ahli kene baya, then duit tu gi mane? masuk poket sape tu? gi kat persatuan ke? xde pon.. korang bg kat persatuan mane ni? menganjing aje PK ni.. nak duit buat baya saman ke oiiii!

    October 10, 2010 11:39 PM
    [Aku xsalahkan mybor tu. die org buat keje die org. Persoklannye de ler. PK ni buat permohonan atas name pe? PSSCUHM? Klu PSSCUHM mmg ler salah. Klu pusaka lg ler salah sbb mane de pusaka peringkat msia. x caya? tanye ler ROS.]

    ReplyDelete
  46. Komen aku dlm [ ]

    jgn tunjukkn kebodohan sendiri boley x?? mana ko tau si daus ni x masuk U?? hahahaha gelak guling guling aku...

    October 11, 2010 9:36 AM
    [Si Firdaus-MRH masuk u? U mane?]

    ReplyDelete
  47. Dr Syeikh: Aku respect ko. camtu tu ler hujah. Thumbs up!

    ReplyDelete
  48. target kita tercapai...
    jumlah pendaftaran peserta adalah 10,200 ke atas..
    dan jumlah yg hadir adalah 7600 ke atas..
    wuuuuu....
    ramaiiii tu gugatt.......
    hahahahha
    hangpa bila lagi???

    tapi setakat ni mmg rekod kami yg paling tinggi..
    belum ada yg mengatasi...
    ada brani gugat nak atasi??
    hahahaha
    10 orang bolehh la..
    hahaha

    -Firdaus MRH-

    tuan firdaus,jgn dilayan mereka.biar mereka meroyan sendiri..merapu sendiri.mereka mencari kesalahan.biarkan...KITA BENAR tuan firdaus,..tak yah reply apa2 pun ..biarkan...

    ReplyDelete
  49. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    eh kelibat kerambit.

    tak malu ke ngaku tu persatuan korg?
    [Ko ni nak hina mahkamah ke?]

    seramai 10 ribu lebih yg berdaftar, yg 7 ribu lebih yg buat persembahan. sapa yg angkat sumpah dgn guru undian tuh? xde sape la. tolong la. dah la amik hak org. skrg pencapaian org pun korg nak? tah ape2 la korg ni. terdesak sgt.

    [Sape amik hak sape? Pk konar sini & konar sana. sat pssuchm, sat tidak. Pe ler.]


    mula2 ckp korg tak anjurkan. lepas tuh ckp nama persatuan korg yg naik. aku nak tgok. tak lama lg mesti tvcekakhanafi kat youtube tuh claim yg video C1D10k tuh sbg korg pnye. confirm sgt da.

    [Ni andaian ko. Aku ingat PP xkan buat ni.]

    weyh, korg yg nak lari dr salasilah, nak lari dr abg mad. apahal g amik persatuan dia?

    [Persatuan guru aku?????, ko ni biaq tul. Ko pi tgk writ saman Omar tu. Pi baca dulu ler.]


    yg sedia wujud? g la buat nama baru. apahal kami pulak yg kene mcm2? hah dasar tak tau malu. amik persatuan org. buang gurunya.

    [jgn mare .... mahkamah dah putuskan.]

    jawab soalan ni.

    1.Kalau rasa diri tu benar, mengapa bubar semua 10 cawangan, kemudian buat mesyuarat agong?

    [Naper si Omar gatai heret PSSCUHM ke mahkamah. Ko pi tanye die ler. Pe jd ngan die skrg? Korang buang die ke sampai die buat silat lain.]


    2. Kalau dah rasakan kedudukan status quo, maka kedudukan cawangan-cawangan pun begitulah jugak kan?

    [Bile dah jd kes mahkamah, kene ikut ler. mane leh uat mesy agung. Ko mare ler si Omar & org yg suruh die uat yakni PK.]


    3. Maknanya segala keputusan yang dibuat cawangan sepanjang 3 tahun ni pun diterima pakai juga la kan?

    [Caw. xuat ikut perlembagaan, tu yg xsah. pe nak uat, kan.]


    4. Kenapa dalam 3 tahun ni tiada notis mesyuarat agong kepada cawangan-cawangan?

    [Caw. xikut perlembagaan. Duk de persatuan baru kan. pe lak xleh bubar caw2 ni]


    Kalau alasan kes mahkamah,

    1. Bukankah membubarkan 10 cawangan itu satu penafian dan pencabulan hak ahli?

    [Ko pi baca ulasan hakim ler dulu. ko nak pertikai hakim?]

    Fikirlah dengan waras. Jika orang yang yakin kepada kebenaran perjuangannya, yakin sungguh-sungguh, yakin bahawa mereka benar sebenar-benarnya, kenapa tak menghadapi secara berdepan? Kenapa perlu nak bubarkan 10 cawangan dahulu sebelum buat mesyuarat agong?

    [Aku dah jwb dah.]

    Bubar atas ingkar arahan? 3 tahun weyh. lama tuh... Apa penerangan dan penjelasan yang korang buat pada 10 cawangan ni? Setakat surat sehelai dua? Pernah ke korang turun ke setiap cawangan menjelaskan situasi dan berdialog? Kenapa tak buat? Takut? Bukankah berani kerana benar?

    [Dah jd kes mahkamah, ikut jer ler.]

    Buat majlis-majlis rasmi persatuan, ada ko panggil cawangan-cawangan? Sebab apa? sebab korang takut berhadapan.

    [Caw2. dah ingkar perintah MMK yg sah, nak uat camne.]

    rakus dalam kuasa la korg ni semua.

    October 11, 2010 11:04 AM
    [Bukan tu, caw2 xtau perlembagaan. Tu sbb nye dan dah kalah pun. Kan dah de pusaka, pi ler sana. Pi sana.. xde sape nak kacau. Korang yg perasan jer kununnye berkuasa. Uat mcm2. sudah ler. Lu lu gua gua. Ni org cina ckp.]

    ReplyDelete
  50. Komen aku dlm [ ]

    tapi setakat ni mmg rekod kami yg paling tinggi..
    belum ada yg mengatasi...
    ada brani gugat nak atasi??
    hahahaha
    10 orang bolehh la..
    hahaha

    -Firdaus MRH-

    tuan firdaus,jgn dilayan mereka.biar mereka meroyan sendiri..merapu sendiri.mereka mencari kesalahan.biarkan...KITA BENAR tuan firdaus,..tak yah reply apa2 pun ..biarkan...

    October 11, 2010 4:28 PM

    [Betoi ko pi nasihat Firdaus-MRH tu. Ya korang mmg benar. Benar2 menipu org awam, perasmi, mybor, media dll.]

    ReplyDelete
  51. Akums,

    Antara jumlah 10,000 dengan 3,000... Sy rasa pihak Malaysia Books Of Records sama ada tertipu dgn jumlah diakui oleh pihak PK. Atau tersilap anggar.

    Bagaimana mahu tahu anggaran 10,000 secara saintifik... Cara yg paling hampir adalah dengan membandingkan tempat duduk dalam stadium... menurut sumber sahih lagi tepat 10k itu adalah merupakan hampir memenuhi Stadium Hoki di bukit jalil yg berkapasiti 12k... sila lihat link ini:

    http://www.stadium.gov.my/b.melayu/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=97

    Antara gambar suasana Stadium Hoki Bukit Jalil yang tidak penuh:

    http://www.actionsports-international.com/mavista/upload/Image/DSC00582.jpg

    Manakala menurut sejarah, Stadium Merdeka merdeka penuh di banjiri 10,000 pada 31 Ogos 1957. Sila lihat link ini:

    http://ms.wikipedia.org/wiki/Stadium_Merdeka

    Suasana secara visual 10,000 di stadium merdeka:

    http://www.youtube.com/watch?v=na0GWz1iiUo

    Adakah 10k atau 7k pada 10.10.10 ??? Tepuk dada tanya selera...

    secara purata jika kita bandingkan dgn perhimpunan sekolah rendah/menengah....jika setiap kelas mempunyai 40 org murid setiap kelas, di mana terdapat 5 kelas untuk setiap darjah/tingkatan dan terdapat 6 darjah/tingkatan di sekolah rendah/menengah... kita boleh dapat 1200 org sekali berhimpun...dgn susunan murid yg dekat2... seperti visual ini:

    http://www.youtube.com/watch?v=Fni9EvvM1V4

    Pada pemerhatian saya pada hari tersebut mungkin hanya 3k-4k kerana jarak antara satu persilat dgn persilat yang lain amat luas sekali jarak... klip video jarak luas antara pesilat dpt dilihat di sini:

    http://www.facebook.com/video/video.php?v=167074626642654


    Sekian terima kasih...


    Dr. Syeikh ;-) << Logik jugak mamat nih.

    ReplyDelete
  52. borang hantu byk nih....

    ReplyDelete
  53. Apa pasal lu tak fikirkan sendiri..takde kepla hotak ke atau tak tau nak gunakan lagi....TERANG_TERANG dah salah ..hakim dah putus. NAPE nak pertikaikan lagi nak langgar UNDANG-UNDANG...Klu teringin nak sangat persatuan..PK try ambil dulu CEKAK Malaysia..dr MAiden...Mad Radzi & PK ..tak Berani takut.
    Cerita TTG persatuan telah jelas HAKMILIK ..PP(Kite Semua yg Ikut perintah dan suruhanNYA).
    Kite kena lagi lah ,puak-puak PK..klu mengaku silat Mereka....Mereka tak faham atau buat2 tak faham..ttg hakikat tu..pasal cerita diterbalikkan..kononnya walaupun mahkamah dah jatuh hukum tapi sebenarnya bla..bla (ditipu dengan mcm2 alasan)...pada masa tu fikir dan telan2 bulat2..salah satu pemikiran yang lekat dan bermain fikiran/akal /hati mereka adalah KELUARGA USTAZ HANAFI...klu UStaz Hanafi ada Puak-puak PK dan mad Radzi..disepak terajang kot...FIKIRlah NAPE...NAPE...hormat pun pada yang ikut perintah ALLAH.tapi klu dah pegang TETEK (mengaku pulak tu), BOHONG..FIKIRlah.

    ReplyDelete
  54. GUGAT...BUKA citer baru..pulak
    aku cadang topik sensasi.."cerita Pembohongan mad radzi"

    ReplyDelete
  55. firdaus ko pgil tuan????die tue dak berhingus lg kot...xyah la weyh..pape pon kte jmpe kt mahkamah..ko nk tgk book of record korg bangga2 tue kne tarik blek x??nti ak wat style john sihna dpn mke ko...

    ReplyDelete
  56. hahahahaa..wei daus mrh..

    pale otak lu cabaran 1 dlm 10k camtu..kalo setakat daftar je 10k, simpan je la..on paper je wei..

    ntah la, aku rase bapak ko sekolah kan ko x abis kot..bengap nk mampus..kalo setakat yg dtg 7.6k je, aduai, nk gelak aku..geli ketiak ni ..x capai target means fail..paham x, FAIL..oppss, lupe ko bkn phm pn, bkn masuk U..sbb tu bengap nak mampus..

    - Arjuna tv3 -

    jgn tunjukkn kebodohan sendiri boley x?? mana ko tau si daus ni x masuk U?? hahahaha gelak guling guling aku...

    [hahahahaha, si daus ni mrh ni masuk u mane..cube habaq mai..cara ckp pn mcm budak bangang..ni SPM pass ke..?

    kalo die bdk u, mesti die pk secara intelektual..on paper reg setakat 10k x bwk ape2 makne..blh tipu tu sume..come on lh..

    xkan x phm kot, on paper yg reg br 10k, yg dtg wat demo br 7.6k..x ke fail tu..

    kalo aku malu nk wat statement camtu..unless kalo yg reg dlm 15k ke, yg turn up dtg 10k..br la blh respect..br leh kembang perut puak2 PK..br program tu dikatakan berjaya..tujuan korang nk kumpul 10k org pd 1 masa kan..?? so tercapai ke..?

    nk gelak pecah perut bile aku tgk statement daus mrh..

    bangang x sudah2..]

    -Arjuna tv3-

    ReplyDelete
  57. [target kita tercapai...
    jumlah pendaftaran peserta adalah 10,200 ke atas..
    dan jumlah yg hadir adalah 7600 ke atas..
    wuuuuu....
    ramaiiii tu gugatt.......
    hahahahha
    hangpa bila lagi???

    tapi setakat ni mmg rekod kami yg paling tinggi..
    belum ada yg mengatasi...
    ada brani gugat nak atasi??
    hahahaha
    10 orang bolehh la..
    hahaha

    -Firdaus MRH- ]


    ingatla PP & PK, tujuan kita bukan mahu mendabik dada sapa yg hebat tapi Allah yg hebat.

    kuantiti bukanla ukuran, sejarah telah terbukti apabila tentera Islam berperang dengan tentera kafir yg ramai. Tiada tandingannya kuasa Allah

    ReplyDelete
  58. 1. dah tentu tentu Malaysian Book of Record buat counting di hari kejadian. takkan bodoh bodoh je diorang letak angka 7356?

    2. issue cik mad cabul... issue ni sama dengan satu cerita yg ustaz hanafi pernah cerita. sila carik. then, aku cabar .. sesiapa yg keluarkan video tu kat youtube, tolong kuarkan yg uncut scene. aku percaya, ramai yg terkebil2 dengar.

    3. atas Kuasa Allah kami berjaya kumpul kan 10 000. ini kami pegang. terpulang korang nak tukar belit fakta.

    pd semua yg menuduh cik mad. pernah jumpa makteh? isteri almarhum? suruh beliau cerita cerita sebenar?

    dengar cerita beliau. takkan dia nak tipu/tukar cerita pasal cik md, keluarga etc

    maktehlah saksi hidup yg tau segala cerita sejak sebelum cekak ditubuhkan...

    bukak mata.

    ReplyDelete
  59. Yang mana lebih elok?

    100 orang berjuang untuk mencapai target yang boleh dibanggakan atau 10 orang yang berjuang kerana Allah swt?

    Cadangan topik seterunya: Sebenar Guru tidak berbohong

    ReplyDelete
  60. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    dah2 la gugat. kami pun tak ingin guna nama PSSCUH yg korg dah rosakkan.
    [uh? sape rosakkan persatuan???? guru aku ler yg rosakkan persatuan.]

    amik lah. kalau tak silap aku yg dtg smlm, nama yg digunakan pusaka hanafi. bukan nama persatuan yg korg nak sgt tu ok.
    [Ye ke? Tul ke pusaka de persatuan peringkat mesia? Bohong lg.]

    knape tak dtg smlm gugat? dtg then mgaku kau lah penentang setia abg mad? barulah dipandang lelaki.
    [Tu perhimpunan "haram".]


    setakat blog. sape2 bole mengarut tanpa bukti kan?
    [Bukti pe ko nak? Bukti guru aku pki suar pendek tu bukan bukti?]

    at least bg la nmpk muka. kat blog ni pun haram ko tak letak gambo kau. pejuang kebenaran di jalan Allah takut kah? malu aku mengaku Islam dan Melayu sbb ada org mcm ko gugat. jenis yg byk berkata drpd isi. jenis yg mgaku mcm2, yg hak yg batil bla bla bla. tp dlm blog je?
    [Tak pe aku pun bukan hebat gak. Korang xperlu bimbang.]

    kes persatuan kami menang, kes omar kalah
    [Kes persatuan pe yg ko menang? Kes Omar tu ler kes persatuan. Tu ler bende pun xtau.]

    kes cabul? smpi bila korg nak konar? tak habis2 g konar kes kreta la, umah besar la ape la. kalau nak failkan cabul, cabul je la. dah tau nak kalah. tutup kes. takpayah nak drag pnjg. buang masa la puak2 korg ni gugat.

    October 10, 2010 11:58 PM
    [Kes cabul kes cabul. kes lain kes lain. Biaq org ramai tau sape sebenaqnye guru aku ni.]

    ReplyDelete
  61. PP DENGKI TIDUQ BERDENGKUR BERAKAL DANGKALOctober 12, 2010 at 5:18 AM

    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI
    PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI PP DENGKI

    HAHAHAHAH

    ReplyDelete
  62. yeah dah noted. ko guna timeline apa. 0517HRS = 2017HRS waktu malaysia. knapa tukaq timeline? takut kena trace ke? hakhakhak

    aku nk buat tutorial la mcm mn nk hack account google ni. :D

    ReplyDelete
  63. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    gugat almunafikun ni jangan di layan sgt... GOLONGAN MUNAFIKUN memang jelas dan nyata kuat memfitnah, menyebar fitnah dan iri hati dengan kejayaan org lain.... Tahniah Buat pengikut md.radzi hanafi... nak harapkan amrudin lahanat, amrahi munafikun dan Cina GILER BABI nak buat program mcm ni? jangan mimpilah... ayah pin, lagi la....mengarut je banyak...

    October 11, 2010 5:16 AM
    [Ko ni bute sejarah kut. Cukup setakat itu aku ckp. Guru aku nak lwn ayah pin dlm hal mengarut2.]

    ReplyDelete
  64. gugat. tgk berita tv3 skrg gugat. skrg. cepat2. aku harap ko baca komen aku nih

    ReplyDelete
  65. mahkamah..hakim...mahkamah..hakim..

    hakikatnya, kalau korang dah benci abang md..korang benci jugaklah.. :)

    aku benar benar harap, yg tulis ni anonymous ni semuanya bukan diijazahkan oleh abang md.. kalaulah korang diijazahkan oleh abang md.. memang depan depan aku sound.. sound cara baiklah..

    aku ada member belah hang sorang.. kawan sekolah.. tapi ditakdirkan dia pergi belah sana.. sampai sekarang aku cuba ajak berbual dengan dia berdepan pasal benda ni.. sampai sekarang dia mengelat.. bukannya aku nak ajak gaduh pun.. kawan rapat lagi! sekadar nak ajak berbual dan bertanyakan pendapat.. itu pun dia tak nak.. aku pun tak tahu kenapa.. :)

    persatuan silat ni kena ada guru yg dihormati gugat.. abang joe marwi tu...mungkin tinggi ilmu persilatannya.. tapi kalau tak silap aku, ada komen disini pun, kata abang joe marwi tak bagus dari segi percakapan..

    kalau dia tak bagus dari segi percakapan, macammana dia nak educate anak muridnya?

    logik tak argument aku? :)

    -anak murid abang md-

    ReplyDelete
  66. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    1. dah tentu tentu Malaysian Book of Record buat counting di hari kejadian. takkan bodoh bodoh je diorang letak angka 7356?
    [mybor pun kene tipu sbb korang buat permohonan atas nama PSSCUHM. Bile Pak Nasir uat statement, polis xbg permit. Pastu uat atas nama pusaka. Mane pusaka de persatuan peringkat mesia. Bohong.]



    2. issue cik mad cabul... issue ni sama dengan satu cerita yg ustaz hanafi pernah cerita. sila carik. then, aku cabar .. sesiapa yg keluarkan video tu kat youtube, tolong kuarkan yg uncut scene. aku percaya, ramai yg terkebil2 dengar.
    [Almarhum kene frame tp guru aku uat sendiri. Cukup ler sisipan video tu. Yg ckp pegang2 tu sape? Bukan guru aku?]



    3. atas Kuasa Allah kami berjaya kumpul kan 10 000. ini kami pegang. terpulang korang nak tukar belit fakta.
    [Tipu lg. Mane de 10K.]

    pd semua yg menuduh cik mad. pernah jumpa makteh? isteri almarhum? suruh beliau cerita cerita sebenar?
    [Nek Teh hanye jd isteri Almarhum jer. Perjuangan Almarhum die xtau.]

    dengar cerita beliau. takkan dia nak tipu/tukar cerita pasal cik md, keluarga etc
    [Nek Teh cover guru aku jer psi anak. Tp xtegakkan kebenaran. Sian Nek Teh.]

    maktehlah saksi hidup yg tau segala cerita sejak sebelum cekak ditubuhkan...

    bukak mata.

    October 12, 2010 4:12 AM
    [Ko bukak mati hati dulu. guru cabul mane leh ikut.]

    ReplyDelete
  67. at least bg la nmpk muka. kat blog ni pun haram ko tak letak gambo kau. pejuang kebenaran di jalan Allah takut kah? malu aku mengaku Islam dan Melayu sbb ada org mcm ko gugat. jenis yg byk berkata drpd isi. jenis yg mgaku mcm2, yg hak yg batil bla bla bla. tp dlm blog je?
    [Tak pe aku pun bukan hebat gak. Korang xperlu bimbang.]

    ((ko penakut gugat. ko bacul. serius aku ckp. letak la complete biodata ko. br kami tahu sapa yg lantang sgt bersuara mengutuk. tp tak. ko berani kerana kebenaran? tidak. ko penakut gugat.))

    dengar cerita beliau. takkan dia nak tipu/tukar cerita pasal cik md, keluarga etc
    [Nek Teh cover guru aku jer psi anak. Tp xtegakkan kebenaran. Sian Nek Teh.]

    ((skrg kau dah berani menghina balu ustaz. lepas ni sapa lagi ko nak hina? bertaubatlah. buruk baik ttp guru kau. ttp ko angkat sumpah dgn dia))

    ReplyDelete
  68. [Almarhum kene frame tp guru aku uat sendiri. Cukup ler sisipan video tu. Yg ckp pegang2 tu sape? Bukan guru aku?]

    tak cukup!!! kami nak dengar yg penuh. kami nk tgk video penuh. tak cukup.

    [Nek Teh hanye jd isteri Almarhum jer. Perjuangan Almarhum die xtau.]

    hat ni hang memang dah melampau gugat! melampau!!! kalau kau kata nek teh hanya sekadar isteri. bermakna kau tak hargai pengorbanan sri kandi2 silat cekak hanafi termasuk belah kau. kau ingt mudah ke seorang isteri berkorban hati, perasaan, melepaskan si suami pergi berjuang? kau ingat mudah ke nek teh nk berdepan dgn dugaan fitnah dan dengki org terhadap ustaz?? kau memang dh sah bodoh bila kata makteh hanya seorang isteri. sepanjang aku komen kt sini aku tak pernah keluarkan perkataan bodoh pd sesapa. tapi kali ni kau mmg bodoh dan tak mengenang jasa!!!!

    ReplyDelete
  69. sekurang kurangnya kalau kau tak hormat pd abg mad. kau hormat pd isteri kpd pemimpin agung kau tu!!!!! ckp tak guna pale otak!! bodo punya org!!! mak bapak ko tak ajar hormat dan mengenang jasa orang tua ka?? cuba kalau aku cakap 'mak kau tu hanya seorang isteri je. kesusahan bapak kau besarkan kau ni dia tak tau apa2! apa perasaan kau???? bodoh!!!!!!

    ReplyDelete
  70. cabul..cabul lah..tak faham lagi ke ..
    mad radzi mengaku pegang 2 x..fitnah ke.
    KLU BUKAN CABUL..APA? SAPE SYOK ..DIA LAH.SAPE NAK KOSPIRASI BAB TU...OK AJE TAK KENA BATANG HIDUNG SENDIRI.....KLU MCM PUAK PK YG BUTA HATI ,
    YANG ADA TETEK...BG MAD RADZI PEGANG 2 X..
    TAK CABUL KAN..KAKAKKAKKA BODOHNYA.

    ReplyDelete
  71. Anonymous said...

    1. dah tentu tentu Malaysian Book of Record buat counting di hari kejadian. takkan bodoh bodoh je diorang letak angka 7356?

    2. issue cik mad cabul... issue ni sama dengan satu cerita yg ustaz hanafi pernah cerita. sila carik. then, aku cabar .. sesiapa yg keluarkan video tu kat youtube, tolong kuarkan yg uncut scene. aku percaya, ramai yg terkebil2 dengar.

    3. atas Kuasa Allah kami berjaya kumpul kan 10 000. ini kami pegang. terpulang korang nak tukar belit fakta.

    pd semua yg menuduh cik mad. pernah jumpa makteh? isteri almarhum? suruh beliau cerita cerita sebenar?

    dengar cerita beliau. takkan dia nak tipu/tukar cerita pasal cik md, keluarga etc

    maktehlah saksi hidup yg tau segala cerita sejak sebelum cekak ditubuhkan...

    bukak mata.

    [sape yg kuar statement ni..bodo nk mampus..tgk statement die no 1 ngan 3..kontra..mcm mane ko kate ko kumpul 10k org sdgkan official counting dr MYBR 7.3k je..? ]

    what an idiot..mengira pn x reti ke..? mmg ptt ko gi skolah blk dan disekolahkan..sengal

    - Arjuna tv3 -

    ReplyDelete
  72. kurang ajar kau gugat!!! berani kau kutuk isteri almarhum ustaz? biadap! keluar lah kau, mari jawab dgn aku. biadap punya melayu. itu kan isteri pemimpin agung kau? kalau kau rasa kau nak cari kebenaran, kenapa ko brada di sebelah master joe? kau patut berada di atas pagar, baru memilih pihak! kurang ajar kau gugat. biadap sungguh pejuang2 cekak hanafi pimpinan master joe dgn pak nasir ni.

    ReplyDelete
  73. jeles??? hahahaha.... jeles??? hahahaha jeles???? hahahaa....

    XHABIS2 DOK KALUT PUSING CERITA PASAL MAHKAMAH...

    TAPI JGN SEDIH KALAU 1 HARI NANTI KEPUTUSAN MAHKAMAH BERPIHAK KEPADA SHEIKH MD. RADZI......

    APE SAKIT MATE BACE PERKATAAN SHEIKH????
    SAKIT HATI????

    HAMPA SEMUA MEMANG PATUT DIKUTUK PUN...

    JOM SILATTTTTT....... JOM SILAT........
    JOM SILAT..... JOM SILAT...... JOM SILATT.....

    SYABAS PENGIKUT2 TUAN SHEIKH....

    AKAN DATANG 50000 PULAK GUGAT OI.....

    ReplyDelete
  74. woi gugat mana post aku??? takut ka nak publish....

    BACULLLLLLLLL..... BACULLLLLLL... BACULLLLL....

    .......JOM SILAT.... 10.10.10.....JOMSILAT....

    ReplyDelete
  75. CADANGAN

    gugat mesti buat satu topic baru... cara nk mematahkan semangat pengikut2 MRH... dengaq cita depa nk buat perhimpunan lg besaq.....

    cepat gugat... pikiaq strategi baru... nk mengkhianat depa tu... nk guna kabel apa pulak kali ni???? kalu tak 50000 pesilat pulak berkumpul....

    ajak la Abg Am hang tu... dia pakar bab2 strategi ni.... tp jgn ajak master joe.... kihkihkih.....

    lpas ni jgn lupa respon dgn hujah2 yg kaitkn statement mahkamah... hahahahahaha...
    banyak tu....

    ReplyDelete
  76. Komen aku dlm [ ]

    [Wahhh nampaqnye korang putaq tulisan aku psi nek teh. Pe yg aku maksudkan de ler, nek teh hanya tertumpu tugas2nye sebagai isteri kpd almarhum & ibu kpd anak2 die tu jer. Tp xler tau perjuangan almarhum sebenaqnye sedlm2nye.]


    Anonymous said...
    sekurang kurangnya kalau kau tak hormat pd abg mad. kau hormat pd isteri kpd pemimpin agung kau tu!!!!! ckp tak guna pale otak!! bodo punya org!!! mak bapak ko tak ajar hormat dan mengenang jasa orang tua ka?? cuba kalau aku cakap 'mak kau tu hanya seorang isteri je. kesusahan bapak kau besarkan kau ni dia tak tau apa2! apa perasaan kau???? bodoh!!!!!!

    October 12, 2010 6:12 AM
    [Jd ko jgn nak emo sbb xpaham maksud aku.]

    ReplyDelete
  77. Komen aku dlm [ ]

    Anonymous said...
    kurang ajar kau gugat!!!
    [Sape yg kuarkan topik nek teh? Bukan aku.]


    berani kau kutuk isteri almarhum ustaz?
    [Mane de aku kutuk nek teh. Korang yg konar2 tulisan aku. Xpaham sabjek.]



    biadap! keluar lah kau, mari jawab dgn aku. biadap punya melayu. itu kan isteri pemimpin agung kau? kalau kau rasa kau nak cari kebenaran, kenapa ko brada di sebelah master joe? kau patut berada di atas pagar, baru memilih pihak! kurang ajar kau gugat.
    [Ya. aku mmg cari dan tegakkan kebenaran...yg hak.]

    biadap sungguh pejuang2 cekak hanafi pimpinan master joe dgn pak nasir ni.

    October 12, 2010 10:43 AM
    [sape yg biadap. yg ko emo xtentu hala ni pepasal?]

    ReplyDelete
  78. Jangan di layan yang emo..ti, Biasalah org yang dah hilang pertimbangan akal...kurang faaham,tak faaham belaajar ..tanya.Biasalah GUGAT..mereka dah buta HATI..lebihkan individu daripaada perjuangan yg ikhlas kerana ALLAH..Buat sesuatu bukan kerana sesuatu tapi ikhlas keranaa ALLAH..TP PK dan puaknya ada tujuan yang lain bukan keranaa ALLAH tapi lebihkan kepaada Madradzi dan keluarganya...CELIK akal CELIK Haati tumpu kepadaa perjuangan bukan kerana individu...Ambil contoh PP..bukan tujuan untuk bermegah2 bersyukur dengan aapa yang ada..perjuangan hanya untuk kepentingan umat ISlam yang ikut PERINTAH Allah...tidak pertahankan GURU pk (mad Raadzi),yang CABUL..jelas pegang TETEK 2 x (dari mulutnya),NAPE tak fikir ayat nie..MENGAKU PEGANG TETEK mangsa 2X...(Topik utama) lain-lain hal tu cuma memening KEPALA aje..cuba FIKIR klu kena pada adik kamu,isteri kamu atau keluarga KAMU...adake kamu fikir ..lain-lain hal..tentu kamu fikir tu aje..telah membuktikannya...SO tunggu apa lagi...tak percaya tanyalah org lain..lawyer ke...atau sape saje kamu percaya..KLU KUAR DR MULUT SESEORG TU MENGAKU PEGANG TETEK WALAUPUN DLM KEADAAN APA PUN...PERLU KE KAMU IKUTNYA,HORMAT ATAU MULIAKAN ATAU APA-APA PUN...buku-buku banyak BACAlah..jangan sampai buta hati...kekekekke

    ReplyDelete
  79. Gugat awat hang biadap sangat ckap kat makteh??!!! Hang igt hang lg paham, lagi kenal perjuangan dr makteh??!!! Bodoh oii.. masa hampa sakit, masa nak kawen, sape yg tolong??? Bkn nekteh ke? Kalau tak hormat pun ingat la sikit jasa bodoooooooooooooooo..... Ni kalau makteh tau ni pasal biadap hang.

    ReplyDelete
  80. Isteri Nuh dan isteri Luth, mereka adalah isteri dua orang hamba di antara hamba-hamba Kami yang soleh. Tapi mereka berkhianat (kepada suami-suaminya).

    Maka, mereka tiada berdaya membantu mereka sedikit pun terhadap seksaan Allah.

    Kepada mereka dikatakan: "Masuklah kamu ke dalam neraka Jahannam bersama orang yang masuk ( ke dalamnya)!" (At-Tahrim: 10)

    ReplyDelete
  81. biarlah gugat...kita tgk nanti sape yg betul sape yg salah....sesungguhnya Yang Esa sentiasa berada di pihak yg benar...amin

    ReplyDelete
  82. pd semua yg menuduh cik mad. pernah jumpa makteh? isteri almarhum? suruh beliau cerita cerita sebenar?
    [Nek Teh hanye jd isteri Almarhum jer. Perjuangan Almarhum die xtau.]

    gugat!

    1. samada hang ni terlalu muda, tak p tanya mak teh, terus ckp dia tak tau perjuangan almarhum.jenis yg dengaq dari mulut atasn

    2. samada hang ni ahli lama, memang tolak abeh dah perjuangan almarhum. hang nak NAMA persatuan ja

    3. hang bodoh boleh jawab soalan aku macam ni.

    serious! hang boleh jawab makteh tak tau perjuangan almarhum?

    cuba ko dok bersila minom kopi ka, ko pk balik.. ko taip ni guna otak ka guna lutut?

    ReplyDelete
  83. pihak malaysia book of record tak akan counting sorang2 peserta demo tu...ia dikira berdasarkan peserta yg berdaftar dan tandatangan dari jkt pihak persatuan.jum lah sebenar sekitar 7000+++

    hal sama berlaku masa demo di titiwangsa tahun 2005.jum sebenar masa tu lebih kurang 4700+++...
    bole refer jawatankuasa yg terlibat.

    tok bidin

    ReplyDelete
  84. kahkahkah...
    diorang dah meroyan ni gugat...
    br petik skit psl mak teh dah menggelabah...
    org kate lain g pusing kot lain...
    mmg la puak2 ni taksub tak menentu hala..
    sian aku tgk...

    ReplyDelete
  85. blah la luu!! kau yg ckp benda ni nk cko kitorg lak yg x paham. lu boleh pergi jahanam la. gua dh ambik gambaq komen ko pasal mak teh ni gua nk email lak kt pak joe ko dgn YM. biaq depa nampak ni ler ajaran anak didik depa. kuang ajaq tak kenang budi. hang ambik mase satu hari br nk jwb komen kitorg ni. nk pk la tu hat mana nk putaq. mampos ko la gugat. budak hingusan x kenang budi!!!! bacol!!!!

    ReplyDelete
  86. [Wahhh nampaqnye korang putaq tulisan aku psi nek teh. Pe yg aku maksudkan de ler, nek teh hanya tertumpu tugas2nye sebagai isteri kpd almarhum & ibu kpd anak2 die tu jer. Tp xler tau perjuangan almarhum sebenaqnye sedlm2nye.]

    kalau kau benar2 maksudkan benda ni. kenaper tak tulih benda ni je dr awal. kenapa baru skrg nak tulis???? kau yg putaq! bongoksssssss

    ReplyDelete
  87. [sape yg biadap. yg ko emo xtentu hala ni pepasal?]

    TAK TENTU HALA KEPALA BU**H KAU. SENDIRI CKP SENDIRI TAK MENGAKU. OHH LUPAAA. SAMA LA MCM PEMIMPIN KAKI PEMBELIT KAU TU PAK AM. NI DOK IKUT DIA LER NI. DAH LEPAS CAKAP LEPAS TAK NGAKU SALAH LAK. HAKHAKHAK. APA LAGI GUGAT. BUAT LE KENYATAAN MEDIA CAKAP KITORG PUTAQ CAKAP HG. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA BUDUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

    HOI POMPUAN2 BELAH PP NI HAKU NASIHAT KAN TAK PAYAH LER KORANG KAWEN DGN JANTAN2 PUAK PP NI. NANTI DEME KATE KOME NI HANYA SEKADAR ISTERI JE. LEPEH TU KATA KOME NI TAK PAHAM APE YG DEME BUAT. ISH3 KESIAAANNNNNNNNN. TAK DIHARGAI LANGSUNG. KESIAANNNNNNNNNNNNN. DAPAT SUAMI YANG TAK TAU MENGHARGAI. KESIANNNNNNNNNNNN

    MEH KAWIN DGN AKU MEH. BIAQ HAKU HARGAI PENGORBANAN DAN JASA HANPA2 SEMUA SEBAGAI ISTERI. ISTERI PATUT DIHARGAI. ISTERI BUKAN HANYA ISTERI. PAHAM TAK GUGAT??!! DAH KURSUS KAWIN BELOM???

    ReplyDelete
  88. kalo korang gune nama pusaka CH tu...kita org x marah puyer...

    tapi masa kejadian korang menggunakan nama CH,Baju CH,Lambang CH dll..

    just nak taye nape x berani gune logo persatuan or akademi CH.....???

    lagi satu kalo x silap aq...banner besar kat pentas utama...xde satu pun perkataan "PUSAKA"

    huh camne korang nak jawap???

    lagi satu aq dpt tahu ade org komplen nak ambik gambar korang wat demo kat DATARAN MERDEKA (10/10/2010)pun kena soal siasat,tanya macam2...(kalo x bagi ambik pic/tgk baik wat kat dlm stadium tertutup...xyah bagi org masuk)

    ReplyDelete
  89. tidakkah kalian nampak?

    pelbagai cara & usaha dilakukan agar Jom Silat tidak berjaya.

    tapi dengan Kuasa Allah dan kebenaran di pihak Cik Mad, kejayaan di pihak kami.

    ingat. dengan kuasa Allah!.. tiada terhasilnya usaha menjatuhkan jom silat.

    tiada kami ada kekuatan melain kan dari Allah.

    ReplyDelete
  90. bukak mata.

    [sape yg kuar statement ni..bodo nk mampus..tgk statement die no 1 ngan 3..kontra..mcm mane ko kate ko kumpul 10k org sdgkan official counting dr MYBR 7.3k je..? ]

    what an idiot..mengira pn x reti ke..? mmg ptt ko gi skolah blk dan disekolahkan..sengal

    - Arjuna tv3 -

    **woi bodooooo... kat padan 7356, yg daftar 1++++ ... ko lagi la bodo... nak aku explain ke ape beza 10k n 7k? belah korang pon da tau kami berjaya dapat pendaftaran 10k. 7k tu jumlah hari ahad. aish .. bodoo .. arjuna nih... dah sakit ati add on point tah ape ape.

    ReplyDelete
  91. biadap! keluar lah kau, mari jawab dgn aku. biadap punya melayu. itu kan isteri pemimpin agung kau? kalau kau rasa kau nak cari kebenaran, kenapa ko brada di sebelah master joe? kau patut berada di atas pagar, baru memilih pihak! kurang ajar kau gugat.
    [Ya. aku mmg cari dan tegakkan kebenaran...yg hak.]

    ko cari kebenaran? dan tegakkan kebenaran? kebenaran apa? ko dah pun memilih pihak. dah tentu2 ko nak menangkan master joe ko. ape lg yg ko nak buat? yg ko buat semua ni just nak menjatuhkan maruah org, nak malukan sesiapa yg mengikut md radzi. weyh. aku sbg anak didik md radzi, tak pernah sekali pun nak mengutuk master joe. tp bila aku pergi ke blog2 cekak master joe, semua nak mengutuk md radzi. knape? kalau dah benci perlu mengutuk? nak carik kebenaran apa kalau dah ada pihak? yg ko rasa mmg dah benar sgt. stick je la, buat ape nk bukak blog ni lg? ko igt gugat. segala pergaduhan yg berlaku dlm blog ni disebabkan ko. ko menanggung dosa memecahbelahkan org2 Islam, melaga2kan sesama kami. ko bertanggungjawab. berani ko nak terima? kalau ko berani, barulah ko bole mgaku nak carik yg hak, yg benar. kalau tak jgn nak mgharap Allah nak membantu usaha ko yg 'mulia' ni

    ReplyDelete
  92. Meh Pandai Silat pulak!
    Cabaran 1 dalam 100.

    ReplyDelete
  93. tahniah abg mad, biarkan silat cekak hanafi & keluarga Buang. percayalah silat cekak hanafi akan terus maju bersama persatuan seni silat cekak pusaka ustaz hanafi, sejarah telah menunjukkan ....

    ReplyDelete
  94. buka hati + mata + minda + jiwa yg bersih..

    [sape yg kuar statement ni..bodo nk mampus..tgk statement die no 1 ngan 3..kontra..mcm mane ko kate ko kumpul 10k org sdgkan official counting dr MYBR 7.3k je..? ]

    what an idiot..mengira pn x reti ke..? mmg ptt ko gi skolah blk dan disekolahkan..sengal

    - Arjuna tv3 -

    **woi bodooooo... kat padan 7356, yg daftar 1++++ ... ko lagi la bodo... nak aku explain ke ape beza 10k n 7k? belah korang pon da tau kami berjaya dapat pendaftaran 10k. 7k tu jumlah hari ahad. aish .. bodoo .. arjuna nih... dah sakit ati add on point tah ape ape.


    [ngko lg la bodo..xkan xtau beza pendaftaran ngan official counting..tujuan korang nk kumpul 10k org pd 1 masa kan..? adakah matlamat tu tercapai..kalo setakat 7.3k je yg turn up dr 10k, yg 2.9k tu gi mane..? just reg on paper..?

    kalo setakat on paper je bro..x payah nk bangga2 la..forecast and actual counting are 2 different thing. What we care or others in this world is the actual..everyting's about facts..so JOM SILAT = 7.3k < 10k = FAILURE..

    sakit ati..? sikit pn aku x sakit ati..korang tu yg sakit ati ngan PP..dh guru kencing berdiri, murid kencing berlari ..

    ]

    ReplyDelete
  95. WAHAI POMPUAN2 BELAH PK, B'HATI2LAH KAMU DGN JANTAN2 BELAH SANA... JGN KAWIN NGAN DIORANG..
    TAKUT2 NANTI KALO KORANG KENE CABUL NGAN MD RADHI DIORANG KATE TAKPE...
    DPT BERKAT LEBIH...
    KAHKAHKAH.....

    ReplyDelete
  96. kelakar le...
    bila topik Mak Teh@Nek Teh diungkit2 di konar2.. belah PK ader yang nak citer pasal jasa... adoyai..

    mase Guru Aku tue kawen rase nyer sape yang banyak tolong... bukan ker orng2 dlm persatuan... jasa sape.. nape tak nampak kan..JASA kan...

    (HOI POMPUAN2 BELAH PP NI HAKU NASIHAT KAN TAK PAYAH LER KORANG KAWEN DGN JANTAN2 PUAK PP NI. NANTI DEME KATE KOME NI HANYA SEKADAR ISTERI JE. LEPEH TU KATA KOME NI TAK PAHAM APE YG DEME BUAT. ISH3 KESIAAANNNNNNNNN. TAK DIHARGAI LANGSUNG. KESIAANNNNNNNNNNNNN. DAPAT SUAMI YANG TAK TAU MENGHARGAI.)

    hrmmmm... setakat isteri takpe... lagipun tempat isteri tue kan mulia... jgn lak jadi sebagai tempat melepas nafsu serakah guru aku mad radhi al-cabuli... pastue jantan2 PK mesti cakap tak per... Guru Aku mad radhi tue nak tgk dulu sama ada sesuai dijadikan isteri ker tidak... lagipun Guru Aku Ma Radhi nie mmg pandai "MENGHARGAI" pompuan... alih2 jantan2 PK nie hanya dapat sisa2 dari Guru Aku Mad radhi al-cabuli... jantan2 PK pun akan berkata... tak per.. itu sisa2 keberkatan dan MANDAT dari Guru Aku Mad Radhi Al-Cabuli...

    P/S : Gadis2 belah PK yang rase anda tidak tergolong dlm kreteria ini tak perlu risau....
    1) Mesti la Putih.
    2) Mesti la Gebu.
    3) mesti la Montok.
    4) dan yang paling penting, Rumah dekat dgn GERAI GORENG PISANG... hahahahahah

    Renung2kan dan Selamat Beramal...
    ikhlas,
    anak murid dari guru yang cabul

    ReplyDelete
  97. sama-sama kite saksikan video hasil didikan dr Almarhum Ustaz Hanafi Hj Ahmad:

    http://www.youtube.com/watch?v=0JZBDdH7Bcw

    Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  98. tidakkah kalian nampak?

    pelbagai cara & usaha dilakukan agar Jom Silat tidak berjaya.

    [Apa ke sengal nye ko nih?]

    tapi dengan Kuasa Allah dan kebenaran di pihak Cik Mad, kejayaan di pihak kami.

    [mane ko tau cik mad tu kat pihak yang benar? kelakar la ko ni.. jgn lah jadi tuhan.. tak tau cakap tak tau...ntah kaji pon tidak just dengar cite sebelah pihak baik jangan bersuara mcm ni, ko yang kene balik.]

    ingat. dengan kuasa Allah!.. tiada terhasilnya usaha menjatuhkan jom silat.

    [dengan Kuasa Allah jadilah program haritu, mmg betul pun, tapi jadi x bermakne ko kat pihak yg benar.. firaun dulu ape die nak dpt je tapi neraka jugak kan. jgn la sempit sgt otak tu..
    apa bukti ko ckp kitorang nak jatuhkan jom silat korang tuh? sikit pon kitorang tak heran kalo korang buat 1000000 ahli dalam satu sekali pon. yang kitorang bangkitkan isu ni adalah kenapa korang buat pakai name persatuan kitorang? hah jwblah.. jgn nak konar2.. jwb care dewase sket... komfirm korang xle nak jwb la benda ni... tgu jela bukti kami ada, so tgu jelah kena lagi nanti.. ]

    [aku paling tak suke orang dengar cite sblah pihak, nak cite psl pna jumpe nek teh lah ape lah... korang pna jumpe ke keluarga "am" tu bertanye? xde kan? waktu mule2 krisis ni dulu nak setel care peribadi xnk, nk jugak masuk polis repot.. tu bodoh sombong md.radhi tu..
    skang kesian family die... semua jadi mangse die.. lagi2 anak2 die tu.. kne tipu bodo2 je...
    cite lebeh tapi tak tau ape2.. kelakar taksub ngan bapak sendiri.]

    ReplyDelete
  99. Arjuna Bodo

    ko tak pergi ek perhimpunan target 5000 dulu. berapa dapat? yang konon puak ko yg successkan program tu?

    tanye la orang berape dapat kat padang time tu. isk. tak blaja sejarah tul

    ReplyDelete
  100. [WAHAI POMPUAN2 BELAH PK, B'HATI2LAH KAMU DGN JANTAN2 BELAH SANA... JGN KAWIN NGAN DIORANG..
    TAKUT2 NANTI KALO KORANG KENE CABUL NGAN MD RADHI DIORANG KATE TAKPE...
    DPT BERKAT LEBIH...
    KAHKAHKAH.....]

    Kepada awek2 PK..
    Name saya Norazali..
    Still single and available..
    (promote diri sendiri, desperado sungguh.. haha)

    ReplyDelete
  101. Anonymous said...
    Arjuna Bodo

    ko tak pergi ek perhimpunan target 5000 dulu. berapa dapat? yang konon puak ko yg successkan program tu?

    tanye la orang berape dapat kat padang time tu. isk. tak blaja sejarah tul

    [biasala tu. cakap berdegang2. sebenarnya tak tau apa pon. entah2 belakang je berani. turun kelas pon lobang2.]

    ReplyDelete
  102. Anonymous said...
    Anonymous said...
    Arjuna Bodo

    ko tak pergi ek perhimpunan target 5000 dulu. berapa dapat? yang konon puak ko yg successkan program tu?

    tanye la orang berape dapat kat padang time tu. isk. tak blaja sejarah tul

    [biasala tu. cakap berdegang2. sebenarnya tak tau apa pon. entah2 belakang je berani. turun kelas pon lobang2.]


    hahahaha..bengang nampak..xyah la nk serkap jarang la wei..aku ade time tu..dan aku tau ms gerak gemilang tu x capai target gak..tgk sape yg teraju persatuan ms tu..? bkn ke guru cabul..? guru cabul ni die nk nama je..yg lain die x kire..

    ReplyDelete
  103. hahahaha..bengang nampak..xyah la nk serkap jarang la wei..aku ade time tu..dan aku tau ms gerak gemilang tu x capai target gak..tgk sape yg teraju persatuan ms tu..? bkn ke guru cabul..? guru cabul ni die nk nama je..yg lain die x kire..

    [bengang ke? (anda pn jgn la serkap jarang juga.) time aku type ni aku berada dlm keadaan zen dan tak beremosi. biasanya org yg mengata org lain tu la buat. satu jari menunjuk ke arah org lain. ada lagi tiga yg menunjuk ke diri sdiri. :)

    bercakap pasal guru cabul tu. masa tu kamu ikut jg la kan? dan kamu pn berbangga2 juga la dgn sijil MBOR yg kamu ada kan? begitu jg dgn persatuan kamu kn? bukankah gerak gemilang tu merupakan kejayaan kamu juga? kalau guru cabul tu nk nama je.. yg join pn sama jg la kan? kalau xnak nama.. koyakkan la sijil tu dn mohon pada MBOR supaya dikeluarkan nama anda dprd rekod mereka? :)]

    ReplyDelete
  104. alahai puak PK ni.. ape kejadahnyelah..
    korang xpna jwb soalan utama,, asek konar2 bg alasan.. apsal korang gune name PSSCUHM buat demo tu? tu je isu nye... ko igt kitorang heran sangat ke kalau 1000000 orang skali pon... puak PK. tlg jwb pls.. kenapa gune name PSSCUHM buat demo tu?
    korang ni berpersatuan ke tak ni? asal korang bukan ahli persatuan boleh buat demo pakai name persatuan.. skang korang jwb la.. asek drift2 je... lagi satu...

    guru ok kita ikut kalau guru tu dah buat slh
    yang dah tak boleh nak tutup lagi pon nak ikut ke? kesian puak PK ni.. tidak ada niat langsung untuk mencari kebenaran. semuanya mendengar cerita sebelah pihak

    ReplyDelete
  105. hahahahahahahaaaa.....
    depa ni nampak sgt dok saket hati atas kejayaan kita...
    hahaha
    apapun syabas sekali lagi buat pendokong2 CH di bawah pimpinan YM Syeikh Al-Qadhi...

    kalau hangpa rasa tercabar,silalah kumpulkan ahli2 anda seluruh lembah klang dan lancarkanlah kempen pandai silat cabaran 1 dalam 100 orang.
    hahahaha

    hanya orang yg hatinya kurang baik saja yg akan sakit hati melihat kejayaan kita...

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  106. hahahahahahahaaaa.....
    depa ni nampak sgt dok saket hati atas kejayaan kita...
    hahaha
    apapun syabas sekali lagi buat pendokong2 CH di bawah pimpinan YM Syeikh Al-Qadhi...

    kalau hangpa rasa tercabar,silalah kumpulkan ahli2 anda seluruh lembah klang dan lancarkanlah kempen pandai silat cabaran 1 dalam 100 orang.
    hahahaha

    hanya orang yg hatinya kurang baik saja yg akan sakit hati melihat kejayaan kita...

    -Firdaus MRH-

    [Anda konar lagi. Sekali lagi, kenapa gunakan nama PSSCUHM?]

    ReplyDelete
  107. Takde apa yg dibuktikan dlm cabaran 1 dlm 10000 tu selain m'buktikan PK ni pembohong besar...
    Menipu masyarakat dan org ramai...
    Korang sibuk label org munafik, skarang Tuhan tunjukkan sape yg munafik sbenar nyer...
    Itulah kebenaran nya...

    ~ lubac RM ~

    ReplyDelete
  108. to firdaus mrh...

    kiteorg sikit pn x heran ngan korang nye program tu..xde sakit ati pn..Demi Allah, sekelumit pun xde..yg kiteorg heran nye nape pak hang, puak2 hang guna PSSCUHM, guna lambang persatuan, lambang persilatan dll sedangkan korang xde hak..korang ni bernaung atas persatuan mane..?

    ReplyDelete
  109. kiteorg sikit pn x heran ngan korang nye program tu..xde sakit ati pn..Demi Allah, sekelumit pun xde..yg kiteorg heran nye nape pak hang, puak2 hang guna PSSCUHM, guna lambang persatuan, lambang persilatan dll sedangkan korang xde hak..korang ni bernaung atas persatuan mane..?

    [ah.korg je kata kitorg xda hak dlm persatuan tu. tp FYI la eh... kalau korg kata che mad je yg nk rampas persatuan dr korg. salah tu. bkn che mad je. ada lebih 10000 org lg yg menuntut hak mereka dlm persatuan tu. hahahaha. kalau che mad dok diam je pn, kitorg nk jugak persatuan tu. sbb korg ni dh pembelit. putaq belit fakta. xnk dgr suara ramai. buat la mesyuarat balik. Panggil balik 10 cawangan yg korg tak jemput tu. hahahaha meh kita undi. nk sgt guru undi. meh kita undi semula. tgk sapa menang. agagagaga]

    ReplyDelete
  110. [ah.korg je kata kitorg xda hak dlm persatuan tu. tp FYI la eh... kalau korg kata che mad je yg nk rampas persatuan dr korg. salah tu. bkn che mad je. ada lebih 10000 org lg yg menuntut hak mereka dlm persatuan tu. hahahaha. kalau che mad dok diam je pn, kitorg nk jugak persatuan tu. sbb korg ni dh pembelit. putaq belit fakta. xnk dgr suara ramai. buat la mesyuarat balik. Panggil balik 10 cawangan yg korg tak jemput tu. hahahaha meh kita undi. nk sgt guru undi. meh kita undi semula. tgk sapa menang. agagagaga]

    apa punya dangkalnye fikiran ko..event aritu sape anjur..? pusaka hanafi kan..? so, gi la ka t pusaka..dah tentu2 persatuan xde kena mengena ngan pusaka..

    ReplyDelete
  111. xnakkkk... nk PSSCUHM jugak... suka hati kitorg laa.... ko pertahankan la.. kitorg akan ambik jugak persatuan tu nnti.. hahahahaha..... ckp le apa2 pun.... nk jugak... nk jugak... ahahahahaha.. aku tak pueh hati tak dapat ngundi itu hari.... aku nk juga... hahahahahaha

    ReplyDelete
  112. kalau dah x dak sekelumit rasa saket hati,hang pi bgtau kt pak nasir botak yg jangan dok cuba desak pegawai polis untuk sekat permit kami...

    dan janganlah ada usaha2 busuk lain untuk menyekat program kami....

    paham dakk??

    ternyata pandai silat tidak langsung mendapat sambutan....
    itulah dia bila rasa diri dah pandai...susahhh...susahh....
    rasa diri pandai ni susahhh...
    haiihhh...

    ikut suka kami la nak guna PSSCUHM ke,Pusaka Hanafi ke...
    hangpa ada hak ke atas PSSCUHM??
    andaikata benar ada hak,so kenapa usaha oleh anda2 yg berhak untuk menhalang program berjalan tidak diendahkan oleh pihak berkuasa???

    mana pi hak hangpa sebagai peneraju persatuan kononnya???
    piiirraaaaaaaa!!

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  113. Macam ni la Tuan2 sekalian.

    Saya nak bagi satu pencerahan. Korang yang tak hormat pada Guru memang tak akan paham.

    Korang tahu tak, Persatuan hanyalah kenderaan untuk menggerakkan jentera Silat Cekak dekat Malaysia ni. Hak sebenar Silat Cekak ni ada pada Abg Mad. Korang menang mahkamah pun, korang tak boleh lari Hak sebenar Guru Utama Cekak Hanafi ada pada YM Abg Mad.

    Kalau korang degil, nak jugak kata persatuan korang punya, korang cuba buat undi antara ahli-ahli seluruh Malaysia. Bagi setiap seorang ahli undi, siapa yang layak pegang persatuan.

    Korang rasa siapa menang? Pengikut Pandai Silat (Ayah Pin) ka pengikut Jom Silat (YM Abg Mad)? Ada berani buat Undi ala Pilihan Raya? Kita tengok MAJORITI ahli belah mana? Korang tak berani punya, sebab korang pun tahu majoriti ahli pendokong cekak belah YM Abg Mad. Setakat curi persatuan dari YM Abg Mad, pastu dok claim inilah itulah, takda guna.

    ReplyDelete
  114. confirm YM abg md menang!!!

    COLA, diorang ni dari 2008, ckp yg sahih pon dikatenye salah. da kene brainwash kot.

    diorang ni tak rasa, sejuknya duduk bila YM sebagai guru. tu yg berani putar alam. ni dok ngaku ijazah ngn abg md tp perangai gini. tahun bile kau ijazah ngn dia gugat?

    ReplyDelete
  115. Nak citer pe? Dah kalah pun. Trime jer ler keputusan mahkamah tu sbb yg bawa kes pun Si Omar. Yg suruh guru aku.

    Sian. Menang sorak, kg tergadai.

    ReplyDelete
  116. Ok fine.

    Kalau kes cabul yang ko dok sorak ni YM Abg Mad menang macam mana?

    Adekah ko akan senyap, ikut keputusan mahkamah dan minta maaf pada Abg Mad?

    ReplyDelete
  117. Sebenaqnye aku xamik pot ttg kes ni di mahkamah sbb tu hal peribadi antare keluarge mangse & guru aku.

    We shall cross the bridge when we reach there.

    ReplyDelete
  118. Sebenaqnye aku xamik pot ttg kes ni di mahkamah sbb tu hal peribadi antare keluarge mangse & guru aku.

    We shall cross the bridge when we reach there.

    [yeke? yg aku nampak selama ni hg asyik dok ulang2 guru aku cabul guru aku cabul tu apa? maknanya ko mengungkit2 benda tu supaya dibaca oleh org ramai....

    lps tu siap dh hukum abg mad bsalah lak tu?

    xngaku pulak?

    PP = Puak Pembelit

    ReplyDelete
  119. Saudara, saya konfius bila Sdr cakap saudara xamik pot.

    Kalau tak amik pot, kenapa Anti sangat dengan YM Abg Mad sampai gelar dia dengan gelaran "Al-cabuli"?

    Sdr cakap tak amik pot. Tp sekarang ni Sdr sendiri dah "menghukum" YM Abg Mad seoalah dia memang bersalah. Part mana tak amik pot ni?

    ReplyDelete
  120. Maksud aku xamik pot kes ni di mahkamah telah aku terangkan dulu. Aku pki keputusan persatuan krn ketike tu de ler hal dalaman persatuan. keputusan telah dibuat.

    Aku akui aku gune perkataan tu pabila perkataan2 kesat yg digunekan oleh Firdaus-MRH terhadap PP termasuk perkataan mencarut yg aku xleh publish.

    De 1 lg yg berlaku td.

    Ko pun tau kan sape diantara PK yg kuat mencarut. xperlu ler sebut namenye.

    ReplyDelete
  121. sekarang ni pihak kamu(penyokong en.mad)menggunakan nama ape???PSSCUHM or PSSC'PUSAKA'HM...or ape?????kejap CHlah kejap PCHlah...mane satu ni????

    ReplyDelete
  122. Maksud aku xamik pot kes ni di mahkamah telah aku terangkan dulu. Aku pki keputusan persatuan krn ketike tu de ler hal dalaman persatuan. keputusan telah dibuat.

    [ok, skrg ayuh kita debatkn pulak pasal pendirian hg yg nk ambil keputusan persatuan sbg justifikasi yg ab mad tu bsalah. boleh?

    aku rasa selamani dok melewer2 je. ayuh kita jadikan blog ko ni bukan setakat tempat bgaduh. sekurang2 nya ada perdebatan yg berhemah. boleh?]

    ReplyDelete
  123. Ape daa...
    Br sedar yg selama ni duk merapu...
    Aku rasa sblom2 ni pun Gugat dah hujah, puak2 PK jer yg divert...
    P'debatan yg b'hemah?????
    P baca blk yg lama2 nyer posting..
    Sapa yg hilang hemah nyer dulu...
    Ketinggalan kapal dak ni..
    Siaaannn..

    ReplyDelete
  124. x pasal2 nama aku plakk yg naik....???
    aku plakk yg mencarot??
    padahal aku kalo tulis aku akan declaire aku yg tulis...

    x guna betoi gugat ni...
    maen tuduh aku pulakk..

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  125. Ape daa...
    Br sedar yg selama ni duk merapu...
    Aku rasa sblom2 ni pun Gugat dah hujah, puak2 PK jer yg divert...
    P'debatan yg b'hemah?????
    P baca blk yg lama2 nyer posting..
    Sapa yg hilang hemah nyer dulu...
    Ketinggalan kapal dak ni..
    Siaaannn..

    [hoi bijak pandai yg bg komen ni. x paham ke aju ajak ni maknanya kau nk start perdebatan yg berhemah le. depa nk mencarut memaki maki tu depa punye hal le. itu pn paham ke?]

    ReplyDelete
  126. P jmpe md radhi...
    Tanye dia elok2 ape niat dia p umah tu pd hari, masa dan ketika tu?
    Nape dia msk umah tu walaupun dah tau mak pak dak tu takde kat umah.....
    Korang kate md radhi ni guru mursyid..
    Takkan la tak bole baca perkara ni bole m'ngundang bencana...
    So, sape cr penyakit skarang...
    Bak kate gugat..
    Sendri wat, sendri tanggung...

    ReplyDelete
  127. nia lagi banggang tak sudah2..tak payah lah nak bangkit2 tentang mandat.guru tuuuuu...klu dah tak betul GURU CABUL tu..apa-apa aje mandat aku tak ikut..susah ke nak fikir mcm tuuuuu...ambil mudah aje..

    ReplyDelete
  128. tajuk baru...apa sumbangan GURU CABUL pada nek teh....kekekkeke faham2 lah...kekekkekek

    ReplyDelete
  129. confirm cabul ke??????
    apasal korang ni nampak berminat sangat nak duduk tempat hakim mahkamah majistret ampang ni ha??
    sorang2 cakap benda yg sama...

    sama bodoh mcm anak amrudin si amru yusrin tu..
    dah la penakut..

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  130. Ade lg mamat gemok ni...
    Bpk ko dah sht ker?
    Ker wat2 sakit lg..
    hahahaha

    ReplyDelete
  131. eh,ada...
    aku masih ada..
    aku bukan mcm ko 'berkata' dalam alam cyber tp orang x kenal sapa ko..
    kesimpulannya penakut la..
    berani bersuara,tp takut org kenal..
    tengok guru laa..
    AFUNDI...

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  132. Janji bukan guru cabul...
    hahaha..
    pasai apoe ko komen kat posting ni...
    kat posting br tu ko tak nak komen ker...

    ReplyDelete