Wednesday, October 13, 2010

Bukti Pembohongan

Ni info dpd cekakhanafi.com. Ni 1 bukti yg PK tipu masyarakat, badan2 kerajaan, menteri2/timb. menteri dll.

Dlm dokumen ni, pe de...?

- gune letterhead yg palsu
- nama & t.t setiausaha agung yg palsu
- gune logo persatuan PSSCUHM bukan pusaka hanafi
- memperdayakan pihak lain kununnye program ini dianjurkan PSSCUHM sedangkan ia tidak.

Tp bile program dilakukan kate ia dianjurkan oleh pusaka.

Jd sape yg tertipu?

72 comments:

  1. Sape yang menjadi golongan munafik secara terang-terangan sekarang?
    aku nak tgk puak2 PK nih jawab camana. Daus MRH, apa jawapan ko dalam hal ni?

    ReplyDelete
  2. alah tanye si firdaus tu bukan ade gune pon..
    nanti die konar2 je... die kan PK..

    ReplyDelete
  3. nak belajar dengan guru munafik ke..lagi bohng-bohong..sudah2 lah...nak fikir apa lagi..isu utama..BOHONG..Cabul ..lain-lain cuma alasan...
    nak fikir lagi...sebaab keluarga usstaz hanafi..fikirlah perjuangan ustaz hanafi.

    ReplyDelete
  4. PEMBOHONG!! MIKE PEMBOHONG!! BAPAK MIKE PON PEMBOHONG!! DENGAN INI BETA HUKUM PANCUNG!! - NUJUM PA' BLALANG..

    P/S : PK PEMBOHONG!!

    ReplyDelete
  5. dia tergagap2 la 2...nk sgt bukti..ambieellll~

    ReplyDelete
  6. ni yang susah bila ROS takde kuarkan apa2 kenyataan bertulis..

    ReplyDelete
  7. dok gaduh2 ni... cuba renung sikit. kalah menang ke kes2 tu.. kalau en mad kalah, yg PK ni nk terima ke? depa mesti still utuh dgn en mad. kalau menang pn en mad, puak PP ni nk terima ke? still kata en mad salah kan? hahaha sudahnya mcm ni ler juge. rotate2 ke situ jugak.

    org lain dok sibuk naikkan bangsa sendiri. hanpa semua buat apa? hahahaha hidup melayu!!! hidup melayu!!! syabas mere bhai!!! hidup me layu!!!!!

    ReplyDelete
  8. dok gaduh2 ni... cuba renung sikit. kalah menang ke kes2 tu.. kalau en mad kalah, yg PK ni nk terima ke? depa mesti still utuh dgn en mad. kalau menang pn en mad, puak PP ni nk terima ke? still kata en mad salah kan? hahaha sudahnya mcm ni ler juge. rotate2 ke situ jugak.

    org lain dok sibuk naikkan bangsa sendiri. hanpa semua buat apa? hahahaha hidup melayu!!! hidup melayu!!! syabas mere bhai!!! hidup me layu!!!!!

    [bro ini isu pembohongan...bukan melayu layu...]

    ReplyDelete
  9. lari tajuk..
    komen psl dokumen tu pls...

    ReplyDelete
  10. cekak..cekak...cekak...orang CEKAK memang suka ber CEKAK dgn orang CEKAK..kesian semua CEKAK..

    ReplyDelete
  11. mcm photoshop je..
    aku pun x tau..
    cube tanye pakar..
    zaman serba moden ni mcm2 bole berlaku..
    heheheh..
    wallahualam..

    -peace no war-

    ReplyDelete
  12. usahlah kite bergaduh sesame MELAYU..
    sedangkan politik MELAYU pun byk tipu daya..
    ini kan melibatkan persatuan SILAT..
    mari same2 kte kembangkan SILAT MELAYU..
    orang cina & india berangan-angan utk menjatuhkan kite..
    ini kite pula yg menjatuhkan sesame sendiri..
    bangkitlah wahai bangsaku!!
    ayuh kite pertahankan kedaulatan BANGSA & AGAMA kite!!

    ReplyDelete
  13. Ingat dokumen ni rasmi dr PSSCUHM. Mane leh main2 fotoshop. Ni bahan tuk mahkamah.

    Kita mahukan melayu yg beriman. Baru tulen dlm perjuangan & dpt pertolongan & keberkatan drNya.

    ReplyDelete
  14. Kita mahukan melayu yg beriman. Baru tulen dlm perjuangan & dpt pertolongan & keberkatan drNya.

    [sebut pasal beriman. yg kamu buat ni beriman kah?]

    ReplyDelete
  15. Insyaallah. Tu niat aku. Dah hampir penghujungnye pun.

    ReplyDelete
  16. then. sama2 nantikan penghujungnya. aku pun pelik nape md radzi senyap je. mcm2 dah si joe buat. tp dia ttp buat tak tau je. konspirasi ape ini?

    ajk siasatan dia pun. semua pihak sblah sana. tp haram dia diam je. tak ckp ape2 pun. pelik aku. mcm sggp kene tuduh je

    ReplyDelete
  17. Masih menyokong MRHOctober 14, 2010 at 7:32 AM

    Insyaallah. Tu niat aku. Dah hampir penghujungnye pun.

    [masalahnya gugat. kamu skrg ni dh bias. kamu mengatakan dpt pertolongan & keberkatan dari Allah.. tp kamu dan pihak2 kamu menolak apabila kami menganggap apa yg berlaku kpd kami ni satu ujian dan ada bentuk pertolongan.

    cthnya;
    bila kami kata kejayaan kempen jom silat tu adalah pertolongan dr Allah. pihak kamu sangkal habisan2 mcm kami ni hina sgt. dan pihak kamu claim kamu shj yg betul. mana perginya konsep 'gantung hati pada Allah'.?

    pada aku, kamu dah lari sikit dr apa yg kamu katakan berniat baik. kalau kamu betul2 nk berjuang atau mencari kebenaran, kenapa kamu buat posting dan entry yg menunjukkan kamu telah berpihak kpd cekakhanafi.com. bukankah lebih elok jika kamu bersikap neutral dan buat posting yg tak mengaibkan sesiapa. paling kurang pn, buat posting bagi dua2 belah pihak. barulah berhemah.

    apa yg kamu buat skrg ni mcm nk menghasut pembaca supaya memilih jalan yg sealiran dgn kamu. padahal kalau kita kenang2 semula pn, perkara ni takkan habis juga...

    aku sedikit sesal la sbb kehadiran blog ni tak menampakkan pn niat kamu yg baik tu sebaliknya dah menimbulkan pergaduhan. malah makin berapi2 mereka2 ni bergaduh sesama sendiri.

    bukankah org yg beriman itu cintakan kedamaian dan seboleh2nya mengelakkan persengketaan?]

    ReplyDelete
  18. Anonymous said...

    Kita mahukan melayu yg beriman. Baru tulen dlm perjuangan & dpt pertolongan & keberkatan drNya.
    [sebut pasal beriman. yg kamu buat ni beriman kah?]

    IMAN BERMAKNA.. PERCAYA SUNGGUH2... BEGITU JUGAK PUAK PK... PERCAYA SUNGGUH2 PADA GURU AKU MAD RADHI AL-CABULI... TUE YANG DIA TANYA KO GUGAT.. YANG KO BUAT NIE BERIMAN KAH... SEBB KO TAK PERCAYA SUNGGUH2 KAT GURU AKU MAD RADHI AL-CABULI... SEPERTI MANA PUAK PK NIE... DIORNG PERCAYA SUNGGUH2 KAT GURU AKU MAD RADHI AL-CABULI.... TUE YANG DIORNG TAU YANG DIORNG TUE SUNGGUH BERIMAN..

    TERANG2 DIOWNG NIE SUNGGUH BERIMAN SEBAB PERCAYA SUNGGUH2 KAT GURU AKU MAD RADHI AL-CABULI...

    P/S : RAMAI YANG MEMBERI KOMEN TAPI TAK SIASAT DI KEDUA2 BELAH PIHAK... AKU BUKAN NAK KORNG PERCAYA APE YANG KORANG TAPI BUKA PINTU HATI.. PERTIMBANGKAN SENDIRI...

    RENUNG2KAN DAN SELAMAT BERAMAL
    IKHLAS DARI
    ANAK MURID GURU AKU YANG CABUL.

    ReplyDelete
  19. photoshop? statement paling bengong skali aku baca selama aku melayari blog gugat ni.. photoshop.. hahahahahaaha..

    -nagabaru-

    ReplyDelete
  20. Sejak aku bukak blog ni pd bulan April 09, aku cube berikan peluang kpd pengikut2 guru aku tuk melihat dr sudut yg lain. Cube tgk posting2 & hujah2 aku dulu sebelum nak komen.

    Akibat xmau cari & tegakkan kebenaran, mereka hanyut. Terus hanyut. Tiada lg mampu bezakan antara yg benaq ngan yg palsu.

    Byk sungguh bahan2 yg aku kemukakan tuk berikan peluang tuk mereka berpikiaq tp mereka terus bute & hanyut.

    Mereka terus ditipu oleh PK.

    Tulisan2 aku dikonar2 sane & cni.

    Aku dihentam oleh PK ngan mcm2 tohmahan.

    De aku sekat komen2 PK dlm blog ni?

    Tp sejak program Jom Silat ni berlaku, begitu angkuh PK.

    De komen2 yg mencarut dr PK yg aku akui aku xleh publish sbb langgaq peraturan2 blog aku.

    Yg mencarut2 ni sgt emo hingga aku pun terpakse relax skt & bertenang.

    Make aku sedaq bahwe penghujungnya dah hampir.

    Xperlu aku kelahi lg sbb PK ni uat bende2 ni sumenye atas kepentingan diri.

    Bile dihidangkan ngan bukti2, PK senyap.

    Naper guru aku yg begitu gah xsanggah kenyataan media Pak Nasir? Masih berdiam diri & sepi.

    PK sanggup tipu sana & cni.

    Bahan di topik ni begitu jelas bahwe byk pihak telah tertipu.

    Skrg aku lihat guru aku rase gah sbb dah uat program tu.

    PK sdn bhd senyum lebar sbb byk duit masuk dlm poket masing2.

    Pengikut PK terus ditipu. Dpt penat jer. Seronok sakan.

    Bukan ramai org awam yg hadir pun. Pe ke mereke ni takat syok sendiri????

    Sian aku tengok.

    Klu ler mereka ni telah jadi bute, pekak & bisu terhadap kebenaran make xde pe yg leh diuat lg.

    Sampai ke penghujung ler sbb mereka telah terlepas PSSCUHM. Persatuan pusaka mesia pun bukan de pun. mane de? mane nombor pendaftarannye?

    Pasni guru aku & PK perlu hadap hakim mahkamah tinggi.

    Ntah lerr.

    Sendiri uat sendiri tanggung.

    ReplyDelete
  21. padan muka....berjalan tak tengok ke bumi..hanya tengok kelangit saje...allah tunjuk sikit aje...mad radzi hilang kuasa..pengikutnya..dah goyang...tu nama nya tak terpelajar..akhir hanya jadi kurang ajar...tipu bohong sana sini..ikut guru bohong anak murid jadi bohong...tak berani bersuara....dgn mad radzi...APA NAK JADI....tegakkan kebenaran..GUGAT

    ReplyDelete
  22. Ape la bengong sgt diorang ni...
    Bila kuar dokumen ni sibuk la plak cter psl gado sesama melayu la plak...
    Cuba fokus kat bende utama...
    Knape puak PK wat prog tu guna nama PSSCUHM spt yg tertera dlm surat tu?
    Pastu time prog announce Pusaka plak yg anjur..
    Mane satu ni???
    Konfius aku...

    ReplyDelete
  23. gugat! Jgn lupa beli harian metro arini. Satu page besar lagi tu program Jom Silat. Elok la org berhati iblis mcm ko ni pegi tengok yer. Bagi lagi hati ko tu sakit, dengki semua. Cuba ko tanya kat hati iblis ko tu. Bila korg nak buat program Pandai Silat Cabaran 1 dalam 10 org? Hahahahaha... Aku cadang korg buat program tu kat dlm jamban. Muat apa 10 org dalam jamban. Lagipon amrudin munafikun sure suka. Sebab bley dia teringat bapak dia mati dalam jamban. Gelak lagi.... Hahahahahahahahahaha

    ReplyDelete
  24. Nampak mcm tulisan Firdaus-MRH tp xletak nick gak. Xmau jwb lek persoklan topik ni. Alhamdulillah,1 lg bukti tuk ke mahkamah. Lebih besar ler hukumannye nnti.

    ReplyDelete
  25. Mane si Amin "SUA" haram ni? Jwb ler. Nape xjwb?. Guru aku sebagai "Presiden" haram, naper xjwb gak?

    ReplyDelete
  26. gelak lagi.. hahaha.. jamban?? hahaha.. iblis??? hahahaha... 1 dalam 10 org?? hahahaha.. marwi latif??? latif borgiba??? ayah pin??? hahahaha.... gugat??? amrudin???? gugat bangang??? hahahahaha... Nasir??? PKNS???? Bini mati H1N1???? hahahaha... kesian???? hahahaha.. tak cukup orang nak buat demo??? hahahaha.. bukti???? hahahaha... gugat iblis???? hahahaha... iblis=gugat??? hahahahaha gelak lagi dan lagi... hahahahahah jamban???? hahahaha.. kelakar kelakar

    ReplyDelete
  27. takde standard Amin nak jawab dalam blog low class ko ni. Kalo nak bawak kat mahkamah, so dia jawab kat mahkamah laa.. apa kelas nk jawab statement ko kat sini. Ko kan Iblis. Low class iblis lak tu.. takder standard... hahahahaha.. gelak lagi weiii.. hahahahhahahaha... kelakar kelakar... jamban!!!! hahahaha

    ReplyDelete
  28. xpe.. semua persoalan tue nnt biar la org2 yang berkenaan jawab di mahkamah nnt.. xperlu nak bicarakan kat sini.. nanti ada yang salah faham.. terutama orang yang ada perasaan yang sering dipendam dalam hati...

    ReplyDelete
  29. aku cuma nak komen 1 je..
    ternyata kalian teramatlah saket hati atas kejayaan kami..
    andaikata benar kami salah dalam menggunakan persatuan yg kononnya MILIK hangpa,maka sepatutnya program itu tidak berjaya dijalankan..
    halangg laaa..
    halang..
    pasai hangpa kata tu hak milik hangpa..

    dan permit tidak akan dikeluarkan pun..
    jadi program telah berjalan dengan jayanya..
    maka membuktikan pihak kalian lemahh..
    nak mengaku persatuan hangpa,tp x dapat nak menghalang program ini berjalan..

    jika persatuan ini benar HAK hangpa,sepatutnya akan terbatal program itu atas kesalahan kami merompak nama persatuan hangpa..
    tapi kesudahannya?????

    Kuasa Allah Taala tetap duduk di nombor 1...
    kebenaran tetap akan terlihat..
    yang batil pasti tumpassss....

    -Firdaus MRH-

    ReplyDelete
  30. ROS takde kuar apa2 surat ke? selagi ROS tak kasi surat keputusan tak akan selesai kes ni...

    ReplyDelete
  31. jawapannya kat mahkamah la. biar hakim tentukan. ko takyah duk sibuk. tu kerja hakim. sok kat mahkamah jangan lupa bawa bukti gambar-gambar kejayaan jom silat. mesti hakim kagum punya. hehe.. jangan mare ye gugat dan jangan takut kalau kau dipihak yang benar. C U in Court.. ;)

    ReplyDelete
  32. hehehe...
    ooo..
    da msk paper eh prog tu..
    mesti korang bangga kan...
    alang2 nak bangga, ape kate korang bangge skali ngan kes guru silat cabul anak murid (md radhi) yg msk paper dulu...
    page bsr gak...
    siap front page lg..
    gelak lagi..
    huahuahuahuahuahuahuahuahuahuahua......

    ReplyDelete
  33. kes cabul pon dah nak penghujung.. biar hakim dan mahkamah tentukan. nak sangat pakai undang-undang so tunggu je la mahkamah yang tentukan. kalau takut jangan bawak kes cabul ni ke mahkamah. belom tau salah ke tak bro. kalau yakin menang takyah dok kecoh la. C U in Court 2 hb 11 ni..

    ReplyDelete
  34. ms tu mad radhi guna nama harimau belantara..hahahahaha..guru cabul harimau belantara..

    ReplyDelete
  35. wei bahalol!!! yg kes guru silat cabul tu kuar front page, apsal tak letak nama sekali? pasal apa? sebab kes belum terbukti bersalah lagi ke kat mahkamah? sebab tu bacul tak berani nak tulis nama. hahahahaha.. aku tau.. korg semua mmg bacul. come on laa.. sila2 la bawak kes ni kat mahkamah. so kat mahkamah pihak kitaorg akan jawab. nak memekak kat blog low class mcm ni buat apa??? hahahaha... gelak gelak.. kesian.... hahahahahahaha gelak lagi.. apa??? mati dalam jamban???? hahahahahahaha.. kelakar kelakar...

    ReplyDelete
  36. Anonymous said...
    takde standard Amin nak jawab dalam blog low class ko ni. Kalo nak bawak kat mahkamah, so dia jawab kat mahkamah laa.. apa kelas nk jawab statement ko kat sini. Ko kan Iblis. Low class iblis lak tu.. takder standard... hahahahaha.. gelak lagi weiii.. hahahahhahahaha... kelakar kelakar... jamban!!!! hahahaha

    ~gugat: diowng cakap ko iblis low kelas... tak der standard... makna nyer.. Guru Aku MAd Radhi Al-Cabuli dan Amin 'SUA' tue adalah IBLIS KELAS ATASAN.... hahahahahahah.... mmg patut la deme nie boleh CABUL anak murid sendiri... heheheheheh

    Renung2kan dan Selamat Beramal
    ikhlas,
    Anak Murid Guru Aku Yang Cabul

    ReplyDelete
  37. Nampaqnye perbincangan dah lari dr tajuk ler. Rumusannye PK xmau jwb atau tepis bukti ni. Pilih tuk jwb dimahkamah. Tul ler tu.

    ReplyDelete
  38. Aku lak dah amik pendirian xmau layan komen2 yg konar2.

    ReplyDelete
  39. aku pon tak suruh ko layan komen aku. ko nyer statement tu, aku dah jawab. jawapan dia, pihak kami akan jawab di mahkamah sebab blog ko ni low class... hahahaha... hahahaha.. kelakar.. hahahah.. gelak lagi.. low class!!! hahahahaha... kelakar gila!!!

    ReplyDelete
  40. mad radzi..guru cabul nak tunjuk pengaruhnya yang kuat..melalui jom silat..supaya diragui guru cabul...biasalah nak dpt sokongan persatuan dan murid...nak tunjuk pada hakim...kononnya tuduhan adalah tidak benar....bangkang gugat...tu semua strategi guru cabul takde teloq..hentam aje dlm mahkamah..kaitkan dengan jenayah komersial jugak..menggunakan duit persatuan..bila guna nama persatuan, dipecat sebagai presiden...teruskan perjuangan

    ReplyDelete
  41. jgn takut ..kite dah hampir mencapai kejayaan...saman pk supaya muflis..

    ReplyDelete
  42. tak letak name pun org tau...
    satu2 nyer guru silat yg cabul md radhi la...
    sape lg...
    hahahaha....

    ReplyDelete
  43. Klu dah blog aku ni low class yg ko dtg pe pasal? Xrase martabat jatuh ke?

    Kan guru aku dah jd keturunan Arab skrg? Sehingga Almarhum bangse melayu, tibe kat guru aku aku jd arab. Pelik kan?

    ReplyDelete
  44. Klu dah blog aku ni low class yg ko dtg pe pasal? Xrase martabat jatuh ke?

    Kan guru aku dah jd keturunan Arab skrg? Sehingga Almarhum bangse melayu, tibe kat guru aku aku jd arab. Pelik kan?

    [kata dh xnak layan komen2 konar bang?]

    ReplyDelete
  45. Org serang, aku tepis. Org Arab mane de bersilat?

    ReplyDelete
  46. Org serang, aku tepis. Org Arab mane de bersilat?

    [hehe. kenapa panggil depa ni org arab ek? sbb panggilan sheikh dan al-qhadi tu ke?

    kalau mcm tu org2 melayu yg panggil isterinya zaujah, ayahnya walid dan suaminya habib pn org arab jgk ke? ;)]

    ReplyDelete
  47. Gugat ko takyah nak pening pala, arab la, itu la, ini la.. Biar mahkamah tentukan.. Tutup je blog ni. C u in court.. Hehe..

    ReplyDelete
  48. gugat nie kalau jejak kaki kt utara mmg aku hentam laa..
    tp dia takut xmaw letak gmbaq muka dia
    gugat BACUL TELOQ XDAK !!

    ReplyDelete
  49. iblis mana ada teloq... wakakakaka.. kelakar kelakar.. gelak laa wei!!! hahahaha.. gugat iblis??? takdak teloq??? hahahaha.... lawak lawak...

    ReplyDelete
  50. korang ni x baek la gado2 dlm ni..
    kte org melayu gado jantan la..
    dlm gelanggang..
    bukan sembang kt kdai mamak..
    come on..
    klau sembang kdai mamak jom aku belanje roti canai & teh tarik..
    ape komen korang bajet 2011 ni??
    gov tax dh jd 6 percent..
    mahal wooo..
    nk mkn kfc n mcd pun dh mahal..
    sedey la aku..

    ReplyDelete
  51. kes cabul ni aku tgk same cam kes Anwar Ibrahim..
    kes dengki dan nk naya org..
    mcm kes 1998 dlu...last2 sume tuduhan liwat Anwar gugur..mcm2 statement kuar ckp Anwar liwat org..
    last2 kebenaran terbukti gak..
    skrg ade balik kes liwat Anwar yg melibatkan Saiful Bukhari..
    korang x pelik ke??
    ade kah ini satu konspirasi nk menjatuhkan Anwar sebelum PRU ke 13..
    mungkin jugak lah..
    sebab kalau pk logik mmg ade kebenaran nye..
    so korang renung2 kan lah..

    skrg betapa mudahnye MELAYU dibeli utk keluarkan statement yg berunsur kan fitnah..itulah politik kotor MELAYU...

    kalau korang x puas ati gak..
    perbanyakan solat hajat..mintak petunjuk dan jalan kebenaran...perbanyakkan zikir..mntk dibersihkan hati dari hasad dengki..hati kite ni cpt gelap tuan2..so perbanyakkan mendengar ilmu agama...bila hati sejuk..jiwa kte pun tenang..
    jgn mencari musuh..kite org MELAYU harus bersatu padu..
    idup di dunia hanyalah sekali dan sementara..
    jgn sebarkan fitnah yg kte sendiri belum tentu tahu kebenaran nye..
    biarlah keje ALLAH yg menentukan siapa yg benar siapa yg salah..kite sbg hambanye harus berserah sepenuh ati kepade Nye..

    sekian

    -wallahualam-

    ~pesilat cekak hanafi~

    ReplyDelete
  52. 1. Penggunaan "sheikh" & nama Arab yg lain de ler 2 perkara yg berbeza.

    2. Sebenaq iblis mmg suke byk ketawe bile pembohongan dilihat sebagai 1 kebenaran & 1 kemenangan.

    3. Serah sepenuh hati kpd Allah de ler benaq selepas berusahe. Dlm berusahe mesti dlm benar bukan bohong. Yg ni dah terang2 bohong. Pe lg nak kupas?

    ReplyDelete
  53. kes cabul ni aku tgk same cam kes Anwar Ibrahim..
    kes dengki dan nk naya org..
    mcm kes 1998 dlu...last2 sume tuduhan liwat Anwar gugur..mcm2 statement kuar ckp Anwar liwat org..
    last2 kebenaran terbukti gak..
    skrg ade balik kes liwat Anwar yg melibatkan Saiful Bukhari..
    korang x pelik ke??
    ade kah ini satu konspirasi nk menjatuhkan Anwar sebelum PRU ke 13..
    mungkin jugak lah..
    sebab kalau pk logik mmg ade kebenaran nye..
    so korang renung2 kan lah..

    skrg betapa mudahnye MELAYU dibeli utk keluarkan statement yg berunsur kan fitnah..itulah politik kotor MELAYU...

    kalau korang x puas ati gak..
    perbanyakan solat hajat..mintak petunjuk dan jalan kebenaran...perbanyakkan zikir..mntk dibersihkan hati dari hasad dengki..hati kite ni cpt gelap tuan2..so perbanyakkan mendengar ilmu agama...bila hati sejuk..jiwa kte pun tenang..
    jgn mencari musuh..kite org MELAYU harus bersatu padu..
    idup di dunia hanyalah sekali dan sementara..
    jgn sebarkan fitnah yg kte sendiri belum tentu tahu kebenaran nye..
    biarlah keje ALLAH yg menentukan siapa yg benar siapa yg salah..kite sbg hambanye harus berserah sepenuh ati kepade Nye..

    sekian

    -wallahualam-

    ~pesilat cekak hanafi~

    [ Anwar takda buat statement video nak pegang zakar Saiful takat ni jer.... Org kuat bohong adalah munafik!!! ]

    ReplyDelete
  54. Klu barang bukti ni pun nak disanggah susah ler. Bile langit runtuh baru tau ler.

    ReplyDelete
  55. biasalah.bukti depan mata pun.masih bodoh,pasal ada kepentingan.Klu ikutkan dah jelas buktinya..TAPI..akal pendek.

    ReplyDelete
  56. bodohnya..pk semua nie..buta ..nape..byk penyakit ke...tak ingat Allah, baliklah pada PP..jangan ikut guru cabul tu...tengok mulut mad radzi dah tau...mulut nak isap tuuuuu...

    ReplyDelete
  57. sebelum kita mempercayai sesuatu penulisan @ artikel, kita kenal keperibadian si penulis..baru kita boleh nilai dan teliti dengan akal fikiran yang waras..terutamanya blog2 yang bersepah sekarang ni..

    individu2 yang menyokong abg md semua menulis dengan berani..siap letak nama malahan gambar dan mengaku bertanggungjawab atas setiap kenyataan yang dikeluarkan..

    tp diperhatikan,individu2 yang menentang abg md semua berselindung disebalik nick name yang dicipta..mengaku dah siasat dan tahu kebenaran,tapi gentar untuk mengakui diri empunya tulisan..

    patutnya kalau batul berani,dedahkan identiti..kalau yakin memegang kebenaran,bgantung hati pd ALLAH..Dia akan menjaga mereka yang benar dan yakin padaNya..

    jadi bagaimana? tepuk dada tanya hati...

    -Sang Memerhati

    ReplyDelete
  58. daripada kite kenal peribadi gugat..lebih kite kenal guru cabul tu dulu....dia yang nak ajar kamu berbohong mcm dia...pastu ajar cabul dan ajar pakai seluar pendek...kenal mulut dia mulut isap tuuuuuu

    ReplyDelete
  59. Stuju....
    P kaji peribadi md radhi dan konco2 dia...
    Banyak yg tak baik dr yg baik...

    ~ lubac RM ~

    ReplyDelete
  60. kembali pada tajuk posting la sedara semua?
    Xda jawapan jelas lagi drpd PK pasal isu surat nih sampai sekarang.

    KENAPA AMIN ZAINUL MENYAMAR SEBAGAI SU AGUNG PSSCUHM?

    ReplyDelete
  61. Rase2 diorang takkan jawab p'soalan tu...
    Tipu2 ni dah mmg jd budaya puak PK ni..
    Nape jd camni? Sbb kepalanya md radhi pun kaki penipu...
    Heh...
    Aku gelak jer bile dpt tau amin ni jd SUA..
    Pelik pun ade..
    Camne tokan cd blue ni bole jd SUA..
    Ape la nak jd ngan diorang ni..

    ~ lubac RM ~

    ReplyDelete
  62. Ulang sekali lagi....AMIN jd SUA apa jadi pulak TOKAN CD BLUE...biasalah guru dia pun CABUL..ayahnya pun mcm tu jugak dulu suka tengok BLUE zaman muda...nasib baik Aruah USTAZ tak tak tau..ayah Amin tu suka tengok BLUE FILM..kekekkekek..sama aje dengan amin, ayahnya dan GURU CABUL..kkekekkekekk
    gelak semua...

    ReplyDelete
  63. Anonymous said...
    Ulang sekali lagi....AMIN jd SUA apa jadi pulak TOKAN CD BLUE...biasalah guru dia pun CABUL..ayahnya pun mcm tu jugak dulu suka tengok BLUE zaman muda...nasib baik Aruah USTAZ tak tak tau..ayah Amin tu suka tengok BLUE FILM..kekekkekek..sama aje dengan amin, ayahnya dan GURU CABUL..kkekekkekekk
    gelak semua... <<<<< yg mengate tu konfem x penah tgk???

    ReplyDelete
  64. tak takut ker si amin tu...selambe jer gelarkan diri dia SUA....

    ReplyDelete
  65. Bab konfem tu..GURU CABUL pegaang 2 kali..Tanya best tak ..kekekeke.Nak buat maksiaat tu..jangan libatkan orang lain...dosa sendiri tak dapat nak tanggung ..ni lak nak tanggung DOSA org lain....DOSA TU AALLAAH yang tentu kan..tapi perbuatannya si amin ...jadi TOKAN CD BLUE..patutlah..badan si amin tu..berkudis..gataalll kulit..kekekekke.TAK CAYA pergi tengok BADAN si aamin tu..banyak2 lah bertaubat...

    ReplyDelete
  66. Tgk cd blue tu satu hal....
    Yg aku tak gemar tu siap bwk stok cd satu kotak bsr g umah p'tuan...
    Pastu layan ramai2 ngan puak2 dia..
    dahtu tak reti nak kemas plak tu..
    Biar cd tu b'sepah kat hall..
    Kalo ade org dtg nak daftar jd ahli baru, tgk2 keadaan umah p'tuan camtu ko rase dia nak blaja tak..
    Kan jatuh maruah p'tuan camtu..

    ~ lubac RM ~

    ReplyDelete
  67. AMIN ..Contoh terbaik...nape tak suruh bawa satu lori...supaya dia rasa bangga..kekekkeke
    yang datang bukan nak belajar silat aje maybe nak belajar jadi ..ANAK MURID cabulll..bile tengok TU..dia org mana fikir ttg maruah persatuan pun..pasal dia pun takde maruah.
    dah hilang rasa malu, pasal bohong selalu kekekkek

    ReplyDelete
  68. KLU NIE dokumen dikatakan phostats ..tak pe..kite tunjuk pulak surat bals dari sekolah kepada persatuan..klu diaorg tak puashati jugak..rujuk pada pihak ketiga..mcm sekolah ke ipta/ipts...kekkekek KESIAN kena tipu lagi

    ReplyDelete
  69. berita tergempar ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pada 2 Nov 2010, jam 830am, seekor guru harimau belantara yg didapati mencabul atas hadir ke mahkamah...harimau belantara ini khabarnya telah sihat..berkemungkinan akan mencabul lg..

    para pendokong hakiki akan turun semua memberi sokongan moral kepada GURU CABUL KITA..kita akan turun dan buat macam BERUK-BERUK di jalan raya..(polis kata jangan)

    AMIN YANG akan cuba jadi hero di jalan raya..AMIN YANG akan buat macam BERUK - BERUK di jalan raya..(polis kata jangan)

    Perdokong hakiki semua...
    KITA JUMPA, KITA LAWAN, DAN KITA AKAN BUAT MACAM BERUK - BERUK DI JALAN RAYA..(polis kata jangan)

    harimau belantara ckp (sy pantang dicabar)...
    harimau belantara gila kuasa..SEPANJANG MASA..!!!

    - pendokong hakiki mat kodi -

    ReplyDelete
  70. Jom Silat Dataran Merdeka yer? Dapat berapa ramai berkumpul? Oooh 7,000 lebih yer. Banyak tuuuu. Tapi kan, saya ada dapat info la. Info ni kalau tak betul, maafkan saya, sebab saya pun dengar cakap orang. So, kalau info ni betul boleh buktikan, kalau salah, abaikan saja.

    Saya dengar cerita, peserta demo tu kebanyakkannya bebudak sekolah. Ramai yang belum habis buah asas pun. Ok, takpa lagi. Ikut info ni lagi, bebudak sekolah tu pulak bukan semuanya yang belajar silat cekak. Ada yang isi nama, bayar, dapat baju, terus hadir kat atas padang tu, kira macam sambutan hari merdeka la, nak ramaikan majlis. Demo pun setakat pergerakan simple yg orang tak pernah belajar pun leh buat. Kecuali demo buah silat cekak dan parang lading, itu baru ahli silat cekak yang buat.

    Kalau betul la info ni, maknanya pembohong besar la puak mat qodi ni. Setakat suruh bebudak buh nama, suh bayar Rm 15 hengget (maasyyuukk), duk atas padang tak buat apa2, lebih drp 10,000 ribu orang pun leh kumpul. Cuba semak balik nama2 bebudak sekolah yang daftar dan hadir hari tu. Entah2 ada ahli demo hantu, macam pengundi hantu.

    Bohong lagi la, bohong bohong bohong

    ~ Dugong Laut China Selatan ~

    ReplyDelete
  71. ko ni penipu lah gugat..hahaha

    ReplyDelete
  72. Aku penipu, di mane? MRH mmg menipu di mahkamah sbb kununnye almarhum wariskan SC kpd die sdgkan ini 1 pembohongan yg nyata. Jd yg ko kate aku ni menipu di mane? Habaq mai.

    ReplyDelete