Tuesday, October 19, 2010

Dari Mahkamah : Saman Md Radhi Ditolak Dengan Kos Ditaksir

Berite hangat lg sensasi dr www.cekakhanafi.com.

Bace elok2.
Paham elok2.

Harap2 ulasan penghakiman Yang Arif Hakim dpt menjwb persoalan2 dlm hati masing2 selame ni.

49 comments:

  1. Hutang wajib dibayar ye, btol x Tuan Syeikh Maulana Muallimi MRH Al-Qodhi?

    ReplyDelete
  2. to puak2 PK,

    what's ur comment..? masih x nmpk lg ke..? hakim da bg keputusan, mat kodi da klh..so ape lg, jalan daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh.

    ReplyDelete
  3. Aku dak ikuti krisis ni lebih dr 4 tahun. Sejak mule hingge skrg.

    Aku tanye sane & cni. Aku siasat sane & cni. Aku amik keputusan sendiri tuk ikut PP.

    PK sgt pertikaikan MMK 2006-2009
    PK sgt pertikaikan JK Siasatan
    PK sgt pertikaikan JK Penghakiman

    Dikatekan mereka bias.
    Dikatekan mereka xwibawa.

    Gak, PK suruh Omar heret PSSCUHM ke Mahkamah. Ni kes 1. Si Omar kalah. Huraian Hakim gak de di wwww.cekakhanafi.com. Kes ni xleh dirayu lg. Jd perlantikan MMK 2006-2009 sah. ROS ikut bende ni.

    Kes 2, Guru aku gak heret PSSCUHM ke Mahkamah. Juga kalah. Dokumen huraian ni yg dipaparkan ni. Ni dibuat setahun yg lalu.

    Bahan2 ni sume nye de pd PK tp xdiberitau kpd para pengikut.

    Jd tuk tatapan para pengikut guru aku yg kununnye lebih dr 10K tu, bace & paham ler huraian Hakim ni.

    Jd selame 4 tahun guru aku makan duit PSSCUHM. Sume kutipan atas name PSSCUHM de ler hak PSSCUHM.

    Kes 3 de ler kes yg sdg berjln di mahkamah. Kes ni kes injunksi PSSCUHM terhadap guru aku.

    Dah 3x guru aku amik MC.

    Dengar berite, guru aku mesti hadir Jumaat ni.

    ReplyDelete
  4. Diberitekan guru aku masih berhutang 10K kpd PSSCUHM.

    ReplyDelete
  5. Maksud aku 10K yg de dlm huraian Hakim tu.

    ReplyDelete
  6. gelak......semua pada PK..tentu puak2 nie tak jawab..bukti depan mata.mereka akan sembunyikan fakta dan bukti nie gugat...kakakkakkak

    ReplyDelete
  7. depa akan kata mahkamah beruk...hakim telah dipengaruhi oleh amrudin buang.

    ReplyDelete
  8. laaa... undang2 Malaysia pon tak tau ke? kes ni masih tak selesai la bodo! proses mahkamah utk kes ni masih lagi berjalan. Selepas hakim mahkamah tinggi selesai bagi keputusan, kes boleh dirayu di mahkamah rayuan. kalo mana2 pihak kalah kat mahkamah rayuan, kes boleh dirayu lagi kat mahkamah persekutuan. so???? mcm mana korg cakap kes ni dah selesai? buta undang2 ke bodo undang2???

    ReplyDelete
  9. Siapakah mastermind yang suruh sedara Omar heret PSSCUHM ke Mahkamah, yang bantutkan aktiviti perjuangan SCH oleh PSSCUHM selama hampir 4 tahun?

    Mereka inilah Pengkhianat perjuangan SCH!!!

    Hakim dah kata, xda asas lgsg nk heret ke mahkamah kes nih..tu la, bila buat kerana orang, mcm ni la jadinya...cuba la buat kerana Allah.

    ReplyDelete
  10. Berani kerana benar...
    MC kerana....????
    Lu pkiaq la sendiri...

    ReplyDelete
  11. Hehehehe...
    sblom ni bg surat MC...
    jgn pasni bg surat mati udah ler...
    hahaha

    ReplyDelete
  12. -Aku setuju kes #2 ni boleh rayu. Dah setahun pun tp xrayu.
    -Kes #1 yg libatkan Si Omar xleh rayu lg. Tutup kes. Jd keputusan Hakim kekal. Sile bace ulasann Hakim dlm kes Si Omar. Pe maksudnye?

    ReplyDelete
  13. sebab tu aku cakap ko bodo undang2 gugat. kes #2 tu, bila hakim keluarkan alasan penghakiman "bertulis", barulah boleh teroskan dengan proses rayuan. ko ingat mahkamah tu macam rumah mak bapak ko bley buat suka hati? bangang betol!

    yes kes #1 adalah kes lain berdasarkan perlantikan MMK2006 tidak sah kerana isu cawangan penang. korg menang pon kes ni, pegi mampos laa.. takder kene mengene pon dgn kes #2. jangan korg ingat korg menang dah. kitaorg lawan akan tetap lawan. Tuhan bersama dgn org yg benar. kalo ko yakin ko benar, pegi la mampos. aku tak peduli pon. tapi jangan ko tunjukkan kebodohan & buat cerita bukan2 n fitnah dalam blog ko sendiri.

    kesian ko gugat...

    ReplyDelete
  14. Love your haters. They're your biggest fans. Because they keep on wasting time just to watch your every wrong move - hahahahahah :))

    ReplyDelete
  15. -selalunye yg tulih tension2 ni org yg terlibat secare terus.
    -maklum ler dah bohong sane & bohong cni. Pengikut ikut jer.
    -Naper di tulis "bertulis". Bukan hakim tulih ke tu?
    -Ya... mmg leh rayu. Tp risiko tinggi sbb klu kalah kene byr 2 kos. Xgitu?
    -Jd baru nak ngaku dah kalah kes #1. Yg duk bohong setahun due ni pe hal? Pe jd ngan Si Omar? Die kene byr kos taksir atau PK kene byr? Kan die dah tinggalkan korang. Atau korang halau die. Si Anuar (YDP) Melaka uat pe lak?
    -Sian gak guru aku tu. 3X amik MC. Nanti Jumaat ni anak2 murid kene angkat ler die ke mahkamah sbb Hakim dah bengang. Pk yg laen dah bg keterangan. Tinggal guru aku jer yg lum. Jgn lupe gune pakaian guru. Bile lg nak pki? Semase JK Siasatan pun dah pki dah sume ilmu tu. Bezanye kununnye yg persatuannye xberwibawe. Tp yg ni tul punye. De wibawe nye. Ilmu jgn lupe bawak lak. Lg ramai anak2 murid dtg lg baguih. Dpt die org tgk guru mursyid ajaq Hakim. Tu ler harapan mereke.

    Ntah ler.

    Ntah2 jd mcm abang die. Sakit darah tinggi. Sakit jantung. Belah jantung.

    Ntah ler

    Sendiri uat sendiri tanggung.

    ReplyDelete
  16. salam semua..

    diminta semua pendokong silat cekak hanafi untuk refer di blog ini..

    http://aminzainul.blogspot.com/

    blog ini ialah kepunyaan tuan amin zainul memerangkap setiusaha agung silat cekak hanafi.

    sekurang kurangnya blog ini cukup gentleman dan berani mendedahkan siapa pemiliknya dari blog gugat yg konon kononnya "menegakkan kebenaran".

    diminta semua membaca blog tersebut untuk menangkis apa yg ditulis di blog ini.

    sekian.

    ReplyDelete
  17. Aku ni kerdil jer. Xde jwtn pe pun dlm persatuan. Berbanding "SUA" tu. Masih nak ngaku lg tu. Dah berikan dokumen pun masih nak nafi lg? Die ingat Mahkamah & ROS ni main2 ke?

    Ntah ler.

    Aku ni xgentle ke?

    Pi lihat postings aku yg terdahulu.

    De aku sekat posting2 yg hentam aku????

    Yg aku sekat yg mencarut jer. Yg laen lepas.

    Dah terbukti kebenarannye. Keputusan kes #1 tu bukan kebenaran?

    Ramai pun kenal sape "SUA" tu. Orgnye camne? Akhlaknye camne?

    Yg pasti die anggota kuat "PK Sdn Bhd". Byk masyukkk tu dlm program tu.

    ReplyDelete
  18. De aku sekat posting2 yg hentam aku????

    [kau tak sekat sbb kalau kau sekat, blog kau ni tak dapat sambutan....... sikit je orang yang nak komen sbb aku tgk 70% darpd komen2 ni bergaduh sesama sendiri. itu je. cuba kau bandingkan komen2 kat blog en amin tu. bahasa semua bagus-bagus. sebab penulisnya guna bahasa yang sopan. bukan mcm kauuu. mengundang kemarahan orang.... pahammmmmmmm?]

    ReplyDelete
  19. so peringatan kat kawan2, setakat nak baca je boleh la blog terGUGAT ni. dia bukan tau apa pon. hanya tau copycat jer MITOS apa yg si Hj Lebam n Abg2 dia ckp. Soalan aku pasal BUKTI PERJANJIAN ada 2 Guru Silat Cekak dalam satu masa pon tak terjawab. dok konar lagu tu je la jawapan dia. Siap suruh aku plak pg tanya si lebam tu, kalau aku tanye sendiri takut lebam jer biji mata si Hj Lebam. Kenapa tak confident dgn jwp sendiri ke? hehe..

    BUKTI dari aku dah bagi dah tesis n majalah dwn masyarakat. yg konunnya si lebam nak nafikan pasal MANDAT. tp dlm majalah tu sendiri Ustaz cerita pasal MANDAT dan KUASA (dr pemegang Amanah,Pak Ya). Semua jwp ada kat situ. yg jwp pon ustaz masa tu. lagi mau ckp konar2 ke gugat. Benda lain ko bleh ubah gugat tapi sejarah tetap sejarah.

    so kawan2 kalau nak info yg lg berwibawa sila lah ke site sdr Amin http://aminzainul.blogspot.com/.

    PERJUANGAN BELOM SELESAI, LAWAN TETAP LAWAN..

    ReplyDelete
  20. Sebenaqnye de 2 watak. Depan penyokong watak baik. Di blog ni watak???? Ko paham ler pe aku ckp.

    Aku xpakse sape nak dtg cni.

    Aku xpi mane2 pun. Name pun blog. Xperlu percaye pun.

    "SUA" pun dah berhujah di mahkamah.

    Dan Hakim pun dah buat keputusan.

    Masing2 hati timbang ler.

    ReplyDelete
  21. Sape di PK yg layak jwb ttg isu 2 guru tu. Mestiler yg tue. Abang sulung tu leh jwbnye. Die leh jwb samede aku bohong atau x.

    Yg aku dengaq tu ler citernye. Aku pasti Almarhum xbohong. Janjinye yakni antara Almarhum ngan Tok Ya, masing2 xleh amik anak murid masing2.

    Ni komen terakhir aku dlm hal ni. Full stop.

    ReplyDelete
  22. X persoalan dia.... mana pergi 10k! Kata hebat mulia apalah... tapi makan duit orang. Malu aku berguru kan kau.

    ReplyDelete
  23. Amin Zainul apa lah kau mengarut kan page kau. Bagai menegak benang yang basah lah.

    ReplyDelete
  24. Masing2 hati timbang ler.

    hati timbang tu ape?

    ReplyDelete
  25. lau pk wat semua nampk mulia...
    bahasa sopn...
    cabul pn ok....
    xjd hal....
    songlap duit xpe...
    semuanye nampak mulia kn....
    xlame lg mgkin al-cabuli ni dorg jdkn rasul melayu ke2...
    kompom semua yg cium tgn msk syrga....

    ReplyDelete
  26. Anonymous said...

    De aku sekat posting2 yg hentam aku????

    [kau tak sekat sbb kalau kau sekat, blog kau ni tak dapat sambutan....... sikit je orang yang nak komen sbb aku tgk 70% darpd komen2 ni bergaduh sesama sendiri. itu je. cuba kau bandingkan komen2 kat blog en amin tu. bahasa semua bagus-bagus. sebab penulisnya guna bahasa yang sopan. bukan mcm kauuu. mengundang kemarahan orang.... pahammmmmmmm?]

    ~nak menjawab :
    pelik btol ler... selalu lari tajuk... pasal blog amin tue... dlm blog jer... kat luar punya giler lucah... aku selalu gak follow dia... klu tgk dia bercerita lucah... siap boleh imiginasi sampai telanjang bulat la orng yang dia citer... dari pengalaman aku ler... pastue aku tgk amin tue tak duk kat bumi yang nyata... gambar dlm blog nak ensem jer... padahal rupe ko skrng nie amin ooiiitttt... dah mcm panda tua... nape tak letak gambar sekrng... tak pun gmbr mase aku kenal rapat ngan ko 6-7thn yang lepas.... guru ko Al-Cabuli tue yang suruh letak gambar tue..... satu lagi... aku tgk tak der langsung sambutan dlm blog ko tue.... mne pegi pengikut korng 10k...

    bila sebut pasal pakaian guru... Mad Radhi Al-Cabuli tue tak der aper2 pun.... kosong... sepanjang aku berguru ngan dia... dah banyak kali aku try.... dia tak der aper2 ler.... adoiyai... mcm2 ilmu aku pakai.. satu pun tak dapat nak detect... kata sebenar guru... itu pengalaman aku...

    regards...
    Anak Murid Bekas Guru Aku Yang Cabul...

    ReplyDelete
  27. {{{{~nak menjawab :
    pelik btol ler... selalu lari tajuk... pasal blog amin tue... dlm blog jer... kat luar punya giler lucah... aku selalu gak follow dia... klu tgk dia bercerita lucah... siap boleh imiginasi sampai telanjang bulat la orng yang dia citer... dari pengalaman aku ler... pastue aku tgk amin tue tak duk kat bumi yang nyata... gambar dlm blog nak ensem jer... padahal rupe ko skrng nie amin ooiiitttt... dah mcm panda tua... nape tak letak gambar sekrng... tak pun gmbr mase aku kenal rapat ngan ko 6-7thn yang lepas.... guru ko Al-Cabuli tue yang suruh letak gambar tue..... satu lagi... aku tgk tak der langsung sambutan dlm blog ko tue.... mne pegi pengikut korng 10k...

    bila sebut pasal pakaian guru... Mad Radhi Al-Cabuli tue tak der aper2 pun.... kosong... sepanjang aku berguru ngan dia... dah banyak kali aku try.... dia tak der aper2 ler.... adoiyai... mcm2 ilmu aku pakai.. satu pun tak dapat nak detect... kata sebenar guru... itu pengalaman aku...

    regards...
    Anak Murid Bekas Guru Aku Yang Cabul...}}}}


    menjawap blk:

    at least dier letak gak gambar dier..x kisah la time mude ke time tua ke..
    dier letak gambar time dier muda pun ko nk marah kan Abg Md..
    ape kes??nmpk sgt dlm hati ko mmg ko benci abg md..ade ke dier bwat ko smpai xleh nk makan minum..tinggi btol tahap kebencian ko..
    nk banding gugat yg xde identiti langsung..
    kalau berani kerana benar letak la gambar..
    baru org tau ko di pihak yg benar..

    biar lah dier nk citer lucah ke citer ape ke..
    nk citer aib dier kt cni watpe..
    tu dier dgn Allah la..
    ade ke dier citer lucah sampai buat ko xleh nk makan n minum?
    cakap cni x gune bai..
    pegi la komen kt blog dier..baru gentleman..
    dan gune name betol skali..baru dier kenal sape ko..kate penah minum skali kn..hehehh..

    mayb ko belajar ilmu salah kot..tu yg x dpt detect..Allah x izin la tu bro..

    nasihat aku kt ko..bwk byk2 muhasabah kan diri kite..kite ni byk brdosa sesame makhluk Allah yg lain..
    bile hati kite ditanam dgn kebencian sebegini rupa..maka tersangatlah rugi hidup di dunia ni..
    jgn diikut mulut yg nk berkata-kata..hati apetah lagi..siapa yg tau..

    kalau betol2 ko nk kepastian..
    better ko wat solat istikharah..mntk petunjuk Allah..itu lebih baik..kite ni hamba dier..pape pun mntk dgn dier..pape pun dier yg bg sumenye..kte ni tukang pinjam je..
    mane la tahu dier beri petunjuk..rezeki masing2..

    -anak cekak hanafi-

    ReplyDelete
  28. gugat apa nak jadi dengan mereka..cara bercakap dah tak jadi orang beriman..nape ye? mungkin silap berguru dengan GURU CABUL...kekekke

    ReplyDelete
  29. kahkahkah....
    blog amin sambutan kurang...
    sbb tu diorang promo kat blog gugat...
    desperate sggh mreke2 ini...
    hahahaha

    ReplyDelete
  30. soalan pertama :
    1) NAPE nak ikut yang salah....GURU CABUL..
    nak tau salah tu.tengoklah bukti-bukti yang ada . Nape tak percaya lagi pada bukti..nak percaya pada saper...mata dah lihat telinga dah dengar dan akal dah boleh tolak bukti..TUNGGU apa lagi...kat mana stand diri kamu nie..nak kata KONPIRASI..kesalahannya..sendiri pengang TUUUU, takkan bab tu konpirasi jugak..Nak ikut MANDAT...zaman sekaarang tak pakai lah...lagipun GURU CABUL tak sesuai..pakai seluar pendek..tipu bohong..hutang keliling pinggang..NAPE BANGGANG SANGAT...terhutang budi tergadailah body...nak ke macam tu..jangan sampai niat untuk teruskaan perjuangan USTAZ HANAFI dah jadi lain pulak..SAPER YG PERLU dipersalahkan...kesiaan..kessian..dah nasib badan..tidak mau berpijak di bumi nyata..

    ReplyDelete
  31. http://aminzainul.blogspot.com/ = HIPOKRIT!!!

    ReplyDelete
  32. tulah kau anak cekak...buta mata..buta hati...
    tak kenal si amin tu...mcm tu ke org berilmu..klu perangai mcm syaitan..sekurang2nya tau ..berjaga2 lah...ni jadi pak turut aje..salah tetap salah..ke betul cakap lucah tu elook ,byk faedah yang dapat..lain kali,klu nak biar bende2 yang mungkar tu..jangan tunjuk diri tu..2 x 5....kekekekke.masih tegakkan bende yang tak elok..belajar dengan GURU CABUL ke..kekkekekk

    ReplyDelete
  33. mayb ko belajar ilmu salah kot..tu yg x dpt detect..Allah x izin la tu bro..

    nak menjawap balik ~

    aku dah cukup muhasabah diri... aku tau sape aku... hehehehehe... kali nie aku nak cakap pasal pakaian guru.... Sebenar Guru Ade Hakikat... mungkin ko yang tak paham.... aku cakap nie... klu ader anak murid berilmu songsang... guru yang sebenar guru mesti tau kan... bukan kah itu yang dijaja oleh Mad Radhi Al-Cabuli.. tak kan ler aku yang selalu lepak ngan dia... tak kan ler tak tau... Ustaz Hanafi boleh tau kan klu anak murid dia ader buat benda yang tak baek.. klu guru sebenar guru akan tau kan.... tue yang aku pelik... Mad Radhi Al-Cabuli menjaja citer yang dia ader semua pakaian guru.... tapi tak der sebenarnya... mcm2 ilmu aku pakai... sebab aku nie mancari guru yang sebenar guru... untuk bawa aku ke jalan yang diredhai ALLAH... BUKAN YANG DI RADHI KAN... pastu taksub tak tentu hala... klu ko betol muhasabah diri... ko akan siasat di kedua2 belah pihak... duduk fikirkan sejenak.. aku dah jumpe kedua2 belah pihak... aku siasat kes nie dari dulu sampai sekrng...

    ReplyDelete
  34. Aku bharap MMK 2009-2012 tuntut balik duit RM 10K dpd guru aku. Sejak 2001 lg tu terhutang. Ni sifat pe ni?

    Guru aku sebenaqnye xjujur kpd PSSCUHM.

    Duit ni haq PSSCUHM.

    ReplyDelete
  35. Duit ni haq PSSCUHM. <<<< pasai duit kata hak PSSCUHM lak... pasal mandat? hahahahah si lg sorg... lawak2....

    ReplyDelete
  36. laaa.. sebok dok canang Md Radzi guru cabul. dah terbukti bersalah ke kat mahkamah? bodo betol.. korg pegi tanya guru korg Master Joe. Tu lagi hebat. Berapa ramai pompuan dia dah berzina. cuba korg tanya dia. Kira korg ni lagi hebat la bergurukan guru penzina. nanti boleh dia ajar korg macam mana cara berzina dengan betol.

    amrudin buang tokoh dahi lebam yg maha hebat yg korg sanjung tu. tanya kat dia. anak dia ada tak lahirkan anak luar nikah? sila tanya.. jangan malu2 yer. dah dapat jawapan, sila bagitau tau..


    kesian aku tgk gugat bodoh n pengikut dia semua ni. bergurukan guru penzina. silap2 gugat & pengikut dia pon pernah berzina. ish ish ish.. kesian

    ReplyDelete
  37. Ko kate master joe penzina...
    anak amruddin lahir anak luar nikah...
    ade bukti???

    ReplyDelete
  38. wah! Kena batang hidung sendiri, nak plak tanya bukti. Lain kali dtg n dgr sendiri kes sheikh md radzi. Org yg korg ckp cabul tu. Apa pegawai polis penyiasat ckp masa dia jd saksi pendakwa aritu? Ada bukti ke takde kes cabul tu? Aku malas nk ckp bnyk coz kes masih dlm proses mahkamah. Kalo ada puak2 iblis ko dtg masa bicara, ko tanya la dorg.

    Master joe penzina? Ko tanya sendiri org2 lama ko yg ko sanjung sgt tu. Dorg semua tau yg master ko tu penzina. Master ko sendiri penah cita. Ko nak bukti? Bukti kat org2 lama haprak ko tu. Tanya sendiri. Kalo nk best lg, ko tanya master penzina ko. Kesian ko bergurukan seorg penzina.

    Anak amrudin dahi lebam ada anak luar nikah? Saksi n bukti amrudin si lebam tu. Ko tanya la dia. Confirm dia tak ngaku. Sebab benda aibkan dia. Mcm tu la puak2 korg. Kalo kena btg hidung sendiri, gelabah mcm bongok. Sejarah hidup master joe n amrudin dlm tangan jer la. Xpayah nk kencing. Kesian korg semua. Bergurukan guru penzina. Kesian kesian

    ReplyDelete
  39. Bab tanya-tanya org tu... tak perlu...byk timbulkan fitnah...Lagipun itu bukan ISU UTAMA..ISU utama ..nape tak jawab...nie kan bab-bab bohong yang jelas depan mata...ada bukti..ada surat pun..PK, buta mata buta hati...

    ReplyDelete
  40. apsal? takut nak tanyer? kata korg pejuang kebenaran? so tanyer la sendiri. aku dah cakap. kalo kene kat batang hidung korg sendiri, jadi bodoh sampai nak tanya pon tak boleh.

    tau pulak takut banyak timbulkan fitnah. yg korg dok fitnah abg mad selama ni korg tak pikir? pegi mampos laa korg. bodoh nak mampos. aku dah cakap dah. kalo guru penzina, anak murid semua jadi lembu mcm korg2 semua ni la. bapak lembu dia, si gugat. SEKALI LAGI AKU ULANG. PEGI SAHUT CABARAN AKU. KORG TANYA MASTER JOE & DAHI LEBAM TU. PERNAH JADI KE TAK ISU2 TU... Silalah wahai penegak kebenaran semua!!!

    ReplyDelete
  41. Salam... Kes skarang ni MD Radhi cabul..bkan orang lain berzina ke dapat anak luar nikah ke... bukti dah tunjuk pon nak kecoh-kecoh lagi pasal guru hang tu di pihak yang benar???? Memang taksub sangat la pengikut2 Al-Kodi ni

    ReplyDelete
  42. biasalah budak-budak baru belajar..kite citer keadaan sekarang bukan citer zaman dulu...pasal tu tak perlu nak tanya2...nape nak konar..klu dah jenis taknak terima kenyataan mcm tu lah percakapan..lari tajuk aje...klu pihak yg benaar.. taklaah taksud sampai tolaak bukti yang depan mata...cthnya tipu , bohong..
    KENAPE.....cubaa berdalih2 dan berbagai alasan..konar2..nampaklah...dah tak dapat nak tegaakkan benaang basah..GURU CABUL

    ReplyDelete
  43. Kalau betul la MRH tu guru yang berwibawa, penyelesaian kes cabul tu takkan melibatkan persatuan. Ni tak, alih2 Amruddin pulak yang dituduh jadi dalang, ntah hape-hape.

    Sekarang ni nak tambah fitnah anak amruddin plak lahir anak luar nikah pulak. Anak dia yang mana satu? Cucu dia yang mana yang anak luar nikah? Kejap, mesti ko soh aku tanya dia kan? Kenapa? Sebab ko pun tak tau, takda bukti. Ntah ape salah Amruddin yang korang dengki sangat dengan dia ntah.

    ReplyDelete
  44. SILAT SEPATUTNYA MENYATUKANOctober 22, 2010 at 10:15 AM

    UTK PENGOMEN2 SEKALIAN:

    SETIAP KATA2 KITA AKAN DIUJI OLEH ALLAH SWT. JANGAN TERLALU BERLEBIH LEBIHAN DALAM MENGHINA ORG, MEMBUKA PEKUNG DI DADA. MENGATAKAN ORG ITU PENCABUL, PENIPU, PENZINA, ADA ANAK LUAR NIKAH DAN SEBAGAINYA.

    SILAP2 HARIBULAN. TANPA KITA SEDARI, ALLAH MENGUJI KITA DGN MELAKUKAN PERKARA2 YANG SAMA. BEGITU KHUSYUK MENCACI ORG LAIN, ADAKAH KITA NI SEBAIK2 MANUSIA? MENGATA ORG MENCABUL, ADAKAH KITA BERSIH DARI MENYENTUH KULIT YG BUKAN MAHRAM, MELIHAT APA YG BUKAN HAK KITA? MENGATA ANAK ORG LAIN BERZINA? KITA PASTI KE ANAK KITA AKAN DATANG TERLINDUNG DR PERBUATAN TERSEBUT?

    INGAT.

    KATA2 KITA AKAN DI UJI.

    ISLAM ITU BERSEDERHANA.

    MUNGKIN APA YG KITA TAK SUKAI ITU ADALAH YG TERBAIK BUAT KITA HASIL ATURAN YG ESA.

    ISTIGHFARLAH.

    BERTAUBATLAH.

    SEBENAR2 UMAT ADALAH YG MENJAGA LISANNYA DAN TANGANNYA DARI MELAKUKAN MAKSIAT.

    ReplyDelete
  45. wah! Kena batang hidung sendiri, nak plak tanya bukti. Lain kali dtg n dgr sendiri kes sheikh md radzi. Org yg korg ckp cabul tu. Apa pegawai polis penyiasat ckp masa dia jd saksi pendakwa aritu? Ada bukti ke takde kes cabul tu? Aku malas nk ckp bnyk coz kes masih dlm proses mahkamah. Kalo ada puak2 iblis ko dtg masa bicara, ko tanya la dorg.
    [bg aku, aku x ksh kes cabul ke tak, yang aku tau die masuk rumah tu. Salah lah tu kan? Empunye badan yang mengaku. kalau tu pun x boleh nak buat keputusan lagi tak tau lah.. taksub taksub]

    Master joe penzina? Ko tanya sendiri org2 lama ko yg ko sanjung sgt tu. Dorg semua tau yg master ko tu penzina. Master ko sendiri penah cita. Ko nak bukti? Bukti kat org2 lama haprak ko tu. Tanya sendiri. Kalo nk best lg, ko tanya master penzina ko. Kesian ko bergurukan seorg penzina.
    [Adakah orang yang sudah insaf tu tak boleh jadi Guru kalau ilmu nya cukup? Tapi kalau
    En Jo ni mengaku die masuk rumah kwn die berdua-duaan dengan perempuan pun aku buat keputusan yang same jugak, Aku tak anggap dia sebagai guru aku lagi.Kes MRH lain, die tak buat benda2 trok time muda dulu, tapi dah nak tua baru nak buat. Kan ada beza tu.]

    Anak amrudin dahi lebam ada anak luar nikah? Saksi n bukti amrudin si lebam tu. Ko tanya la dia. Confirm dia tak ngaku. Sebab benda aibkan dia. Mcm tu la puak2 korg. Kalo kena btg hidung sendiri, gelabah mcm bongok. Sejarah hidup master joe n amrudin dlm tangan jer la. Xpayah nk kencing. Kesian korg semua. Bergurukan guru penzina. Kesian kesian
    [Ko pon xde berjumpe ngan si lebam ni kan? kalau nak buat statement biarlah berbukti, baru lah gentlement. kalau xde fitnah lah namenye. takkan tu pon nak kne ajar? umur berape? 8? oh.. patutlah...]

    ReplyDelete
  46. tu citer zaman jepun..sekarang nie zaman merdeka ..hoi..tak reti peredaran zaman ke..zaman skrg..citer panas GURU CABUL..klu citer bab dulu....nampak akal NYA sempit..manusia boleh berubah..klu dulu tak ok maungkin esok ok...klu ari ok mungking esok tak ok (ko)..GURU CABUL

    ReplyDelete
  47. Cuba kaji sejarah para sahabat sebelum memeluk islam, siapa mereka? Adakah kisah lampau sebelum memeluk Islam itu menjejaskan keimanan dan ketaqwaan mereka selepas memeluk Islam. Sydna Abu Bakar As-Siddiq contohnya, dijamin syurga walaupun ada cerita di sebalik kisah silamnya sebelum memeluk Islam. Allah Azza Wa Jalla telah mengampunkan dosa2 nya yg lampau. Sekiranya Abg Joe juga berkeadaan sebegitu sebelum berguru dgn Almarhum Ustaz Hanafi, makanya beliau telah berubah dan membaiki serta memebetulkan dirinya sehingga menjadi orang yang baik selepas itu, bahkan dengan izin Allah, diangkat menjadi Guru sekarang ini. Fikir2 kan lah.

    ReplyDelete
  48. hati timbang tu ape?

    ReplyDelete
  49. berita tergempar ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    pada 2 Nov 2010, jam 830am, seekor guru harimau belantara yg didapati mencabul atas hadir ke mahkamah...harimau belantara ini khabarnya telah sihat..berkemungkinan akan mencabul lg..

    para pendokong hakiki akan turun semua memberi sokongan moral kepada GURU CABUL KITA..kita akan turun dan buat macam BERUK-BERUK di jalan raya..(polis kata jangan)

    AMIN YANG akan cuba jadi hero di jalan raya..AMIN YANG akan buat macam BERUK - BERUK di jalan raya..(polis kata jangan)

    Perdokong hakiki semua...
    KITA JUMPA, KITA LAWAN, DAN KITA AKAN BUAT MACAM BERUK - BERUK DI JALAN RAYA..(polis kata jangan)

    harimau belantara ckp (sy pantang dicabar)...
    harimau belantara gila kuasa..SEPANJANG MASA..!!!

    - pendokong hakiki mat kodi -

    ReplyDelete