Tuesday, December 7, 2010

Jangan Melatah PP & Penyokong2

Ni aku de trime 1 emel yg beri nasihat kpd para penyokong PP agar xmelatah dengan gelagat PK & para penyokong mereka.

Oleh itu, aku xkan releasekan mana2 posting atau komen PP yang melatah.

11 comments:

  1. LAGI BAGUS KO TUTUP JE BLOG NI... XDE FAEDAH PUN

    ReplyDelete
  2. http://www.youtube.com/watch?v=b_Fw7lmMtP0


    lebih baik hari2 pergi kt link ini dan fahamkan apa yg korang x faham ataupun kurang faham...
    kan lebih elok daripada buat blog mengata orang x tentu pasal..

    ReplyDelete
  3. Mmg nak tutup punnn. Skt mase lag

    ReplyDelete
  4. Aku dah tgk video ni byk kali. Xde masalah pun.
    Punce maklumat dpd Tok Ak.

    ReplyDelete
  5. Pe yg berlaku pd 21 Mei 1993?

    ReplyDelete
  6. Dan ape yg berlaku pd 23 Mei 1993?

    Pandai2 ler cari maklumat.

    ReplyDelete
  7. gugat pusing lagi..xd idea r tu sb nk backup dahi hitam yg penipu..dulu bukan main ckp dlm cd pnegak kbnrn..skrg nafikn plak..g la wt repot polis gtau kne pkse gak tuk ckp cmtu..

    gugat nk ttup blog sb dh xl nk tgkis KEBENARAN yg dikatakan oleh MURID YM MD RADZI..hbs point..ulang la bnd same..ckp la mhkmh dh mng..tp xp..tgu je la..tgl bp jam je lagi..

    ReplyDelete
  8. Ya beberapa jam lg akan ade keputusan kes cabul itu. Ingat ni kes pribadi antara dua pihak. Pihak yang mencabul dan pihak yang kena cabul.

    Ape2 keputusan pun xterkesan ngan PSSCUHM.

    Seperti yg aku kate akan ade dua keputusan shj samade MRH kene bela diri atau dilepaskan. Kite gak mau tau pe hujah2 hakim.

    Ape2pun masing2 berpeluang tuk merayu.

    Jd kes ini xhabis ari ni.

    ReplyDelete
  9. dah la gugat. kalau berpihak kpd kami, kata kes tak habis la. ape la. ada rayuan la.

    kalau berpihak kat pp, kata muktamad la. yg hak tertegak la. ape la. susah kalau org hati dah hitam ni nak carik kebenaran. dia nak carik kebenaran tp dah pilih side. mcm mana nak tertegak?

    1 je soalan. mcm mana kalau kami benar, dan kau salah?

    ReplyDelete